MERHABA ARKADASLAR.SİLERDEN BİR KONUDA YARDIM İSTİYORUM.YENİ BİR ANAOKULU ACMAK ÜZEREYİM...DEĞİŞİK HOŞ BİR İSİM OLSUN İSTİYORUM KAFAMDA 1-2 TANE VAR AMA SİZLERDENDE FİKİR ALMAK İSTEDİM....
1,5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR ADI ^^DERİN^^
ÖNCELİKLE KIZIMIN ADINA UYGUN BİR İSİM OLMASINI İSTİYORUM OKULUMUN.YANİ ^^DERİN^^ Lİ SECENEKLER İLK TERCİHİM ...
YABANCI İSİMLERDE OLABİLİR..
LÜTFEN SİZDE FİKİRLERİNİZİ YAZARSANIZ İNANIN COK MUTLU OLACAGIM..
BİRDE MİNİK YAVRULARIMIZI BİR OKULA VERMEK İSTEDİĞİMİZDE OKULA GİRDİĞİNİZ ANDA İLK BEKLENTİLERİNİZ GÖRÜŞLERİNİZ İSTEKLERİNİZ NELER OLUYOR.
ŞİMDİDEN COK TESEKKÜR EDİYORUM.
ALLAH BÜTÜN YAVRULARIMIZI KORUSUN.
İlk girişte temizlik düzen önemli benim için. İlk girdiğimde anında biri çok da sıkmadan beni karşılamalı ve isteğime göre yönlendirmeli . Tabii birçok kriter var ama bir anaokuluna ilk kez girişimde bunlar önemli.
Bir arkadaşın önerdiğ minik derin ismi bence çok uygun :)
Bir ana okulunda girdiğimde ilk istediğim şey tabiki temizlik,
her yer parlamalı ve kapıda bir görevli olmalı,
beni nereye gideceğime dair yönlendirmeli,yardımcı olmalı.
Öğretmenlerin hepsi modern,çağdaş ve pırıl pırıl ,güler yüzlü olmalı.
Sonrasında çocuğumun tüm ihtiyaçlarını eksiksiz hatta fazlasıyla karşılamalı.
bence derin sewgi veya derin sewgiler olmalı ama derin sewgiler anaokulu daha hoş geliyor . bence sewgi gerçekten olmazsa olmazdır ... :)) hayatta da hep sewgiden bahsetmezmiyiz ........
Derinim ..
Derinlik....
Derincik......
Derintanem
Derinhanem:)
Derinçocuk
Derinler...
Derin&Bücürük
Benim miniğimde bu yıl başladı anasınıfına.temizlik ilk sıram sonrada ne yiyip içtiği.Menü listemiz verildi pete miniklere uygun yiyecekler seçilmemişti.dada sevebilecekler olmalı diye düşünüyorum menülerinde...size başarılar diliyorum...inşallah rağbet gören bir okula sahip olursunuz...