yengemin halii:(

tatlıya bağlanmasına çok sevindim,konuşmakla en iyisini yaptın umarım hep abla kardeş olursunuz doğum günü için birçok şey alabilirsin ihtiyacı olan ev eşyasından tut kişisel birşeye kadar

İyi niyetli bir insan olabilirsin ama hal ve tavırların,davranış biçimin bana pek normal gelmedi.Ne eşimin telefonuna bakmışımdır,ne o benim.Yanımda arkadaşımın telefonu çalsa,yerinde olmasa dönüp bakmam açmam bile.Sen fotoğraflara bakmayı normal karşılıyor olduğun gibi,sana veya size normal gelenleri yengen normal karşılamıyor olabilir.

Yanlış anlamalar olur,insan sinirliyken istemediği szöler,hareketler sarfeder,bazen isnirini başka şeyden çıkarabilir.Bunlar insan doğasında olan şeyler.Ama senin aile kurununa gösterdiğin bir saygı yok.Telefonu karıştırmış,yengenin açığını bulmuş,bulmakla kalmamış konuşma adı altında yağtığı yanlışı yüzüne vurup onu mahçup etmişsin.Ve bir açıklama beklemişsin.O da abinin üstüne atarak kapatmış konuyu.Senin annene gerizekalı kelimesini rahatlıkla kocasına diyebilmişse,bunun önceside sonrası da vardır.Sen niye illa yengenle konuşma,birşeyleri açığa çıkarma derdindesin ki?Varsa bir problem,günü gelir bir olay olur bir laf olur,seni alakadar eden bir durum olur konuşursun.Sen şimdi onun telefonuna baktığını söylerdin de yengen bu saatten sonra güvenir mi sana.Belki de telefonuma bakmadı da,kocam söyledi yazışmalarımızı ailesine diye bile düşünebilir.O an ki şaşkınlıkla sana tepki vermemiş olabilir ama böyle abla abla sorgulaman,onunla yüzleşmen yengenin çokta hoşuna gittiğini sanmıyorum.Bak kendin yazmşsın yüzümüze çok iyi diye.

Bir de sen şu an kendi aranı yengenle düzeltmiş,uzun yıllar sürmesini dilemiş,doğum günü için hediye alışverişine girmişsin de,ortada gözardı ettiğin bir problem var.Yengen abinden hoşnut değil.

canım başkalarının kabahatını örtmekde gece gibi ol demişler biri demişti kim hatırlamıyorum
ama cidden bunu şimdi annene söylemenin ne faydası var onu üzmekden başka anneni saçma sapan şekilde kullanmasına izin verme yani öle bişeye teşebbüs ederse onun dışında boşver gitsin onun ayıbı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…