- 26 Aralık 2016
- 677
- 433
- Konu Sahibi damlaainkorea
arkadaşlarım ile bunu konuştuk bugün ancak çevremizde hiç yengec yok. Sizin tanıdığınız yengeçler nasıl? Ben terazi burcuyum mesela ve evet çok düşkünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler benim çevremdeki Boğalar çok ailesine düşkün oluyor, ne olursa olsun ailelerinin bir şekilde hep elinde eteğinde oluyorlar. Yengeç ile benziyorlar demek kiEvet.
Yengeç burcunu Ay yönetir bikere. Ay kadın’dır annedir. Baktığımızda daha dişildir, burç olarakta yuvayı , annelıgı, çoğalmayı , suyu, evi, kökleri ifade eder.
Yengeç erkekleri özellikle daha çok diğer erkeklerden farklı olarak bu özellikleri yansıtır ayrışırlar.
Daha babaç, ev konularına daha hakim, daha duygusal , gözyaşlarını gızlemeyen, anneye tabıkı daha düşkün, çocuklara hayvanlara daha hassas olabılırler.
(Harita bır bütündür tabı genel değerlendırmemdır)
Boğa 4.evdir yani topraktır. Kök’ü ifade eder temsil eder. Ev’dir.Teşekkürler benim çevremdeki Boğalar çok ailesine düşkün oluyor, ne olursa olsun ailelerinin bir şekilde hep elinde eteğinde oluyorlar. Yengeç ile benziyorlar demek ki
Teşekkürler ♡Boğa 4.evdir yani topraktır. Kök’ü ifade eder temsil eder. Ev’dir.
Ben yengecim ve anneme hic duskun degildimarkadaşlarım ile bunu konuştuk bugün ancak çevremizde hiç yengec yok. Sizin tanıdığınız yengeçler nasıl? Ben terazi burcuyum mesela ve evet çok düşkünüm
Evetarkadaşlarım ile bunu konuştuk bugün ancak çevremizde hiç yengec yok. Sizin tanıdığınız yengeçler nasıl? Ben terazi burcuyum mesela ve evet çok düşkünüm
benim de yükselenim yengeç ben de düşkün değilim. hatta sürekli onunla alakalı yaralarımı çözmeye çalışıyorumBen yengecim ve anneme hic duskun degildim
eşim boğa tam dediğiniz gibi ama ben öyle değilim. yükselenim yengeçTeşekkürler benim çevremdeki Boğalar çok ailesine düşkün oluyor, ne olursa olsun ailelerinin bir şekilde hep elinde eteğinde oluyorlar. Yengeç ile benziyorlar demek ki
Bende oyle bızdemı bı sorun varBen yengecim ve anneme hic duskun degildim
Ben yengec burcu erkek sevgilisi olan yada eşi olan kadınlardan iyi seyler hic duymadım meselaarkadaşlarım ile bunu konuştuk bugün ancak çevremizde hiç yengec yok. Sizin tanıdığınız yengeçler nasıl? Ben terazi burcuyum mesela ve evet çok düşkünüm
Sizin bebisko da yengec doğacakBen yengec burcu erkek sevgilisi olan yada eşi olan kadınlardan iyi seyler hic duymadım mesela