Yengeç burcu tanıdığınız var mı? Gercekten annelerine düşkün oluyorlar mı?

damlaainkorea

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
677
433
😃 arkadaşlarım ile bunu konuştuk bugün ancak çevremizde hiç yengec yok. Sizin tanıdığınız yengeçler nasıl? Ben terazi burcuyum mesela ve evet çok düşkünüm 😃

Evet.
Yengeç burcunu Ay yönetir bikere. Ay kadın’dır annedir. Baktığımızda daha dişildir, burç olarakta yuvayı , annelıgı, çoğalmayı , suyu, evi, kökleri ifade eder.
Yengeç erkekleri özellikle daha çok diğer erkeklerden farklı olarak bu özellikleri yansıtır ayrışırlar.
Daha babaç, ev konularına daha hakim, daha duygusal , gözyaşlarını gızlemeyen, anneye tabıkı daha düşkün, çocuklara hayvanlara daha hassas olabılırler.
(Harita bır bütündür tabı genel değerlendırmemdır)
🥰🌺🔮

Evet.
Yengeç burcunu Ay yönetir bikere. Ay kadın’dır annedir. Baktığımızda daha dişildir, burç olarakta yuvayı , annelıgı, çoğalmayı , suyu, evi, kökleri ifade eder.
Yengeç erkekleri özellikle daha çok diğer erkeklerden farklı olarak bu özellikleri yansıtır ayrışırlar.
Daha babaç, ev konularına daha hakim, daha duygusal , gözyaşlarını gızlemeyen, anneye tabıkı daha düşkün, çocuklara hayvanlara daha hassas olabılırler.
(Harita bır bütündür tabı genel değerlendırmemdır)
🥰🌺🔮
Teşekkürler 💕 benim çevremdeki Boğalar çok ailesine düşkün oluyor, ne olursa olsun ailelerinin bir şekilde hep elinde eteğinde oluyorlar. Yengeç ile benziyorlar demek ki

Teşekkürler 💕 benim çevremdeki Boğalar çok ailesine düşkün oluyor, ne olursa olsun ailelerinin bir şekilde hep elinde eteğinde oluyorlar. Yengeç ile benziyorlar demek ki
eşim boğa tam dediğiniz gibi ama ben öyle değilim. yükselenim yengeç

Tek burçtan bunu anlamak zordur doğum haritasına vs bakılınca daha net tahmin edilebilir ama yengeç burçları çok duygusal oldukları için aile bağlarını önemserler. Kova-yay falan olsa daha bağımsız takılmayı seviyor onlar kendimden biliyorum :)

Yengeç burcusunuz. Hangi evde olduğu önemli kızlar.. olduğu gezegenın kavuşumu önemli. Belki yengeçsınız ama oğlak stelyumsunız? Yanı harıta bı butundur. Tek bi burcla değerlendırmek yanlıs olur. Yengeç’ın genel doğası su’dur yuva’dır evet annelıktır ama yengeç kadınlarından ziyade yengeç erkeklerinde anneye bağımlılık gördüğümü söyleyebılırım. Kadınlarında kı de evlerıne bağlılık el lezzetı anaçlık gibi

Kocam yengeç burcu. Annesine olması gerektiği kadar düşkün hatta bazen aralarının çok mesafeli olduğunu düşünüyorum

Esim yengec ben terazi ben disa donuk o aileye donuk annesine kardeslerine bagli ama en cok bana Ve cocuklarina. Tek sorun ailesiyle benim aramda kaliyor Ve aile onun icin onemli oldugundan kimseye birsey diyemiyor. Bende gorusmuyorum ailesiyle oldu bitti cekemem oyle kabile yasamini 🤣

Ben TV de bir gün Rezzan kirazındı galiba bir yorumuna denk gelmiştim. Kızım yengeç burcu erkeğiyle evlenmek isterse önce cesedimi cignemesi lazım diye espri yapmıştı 😂 benim annemin eşi yengeç burcu ve adamdan gerçekten nefret ediyorum. Ben hayatımda bu kadar alıngan, kıskanç, bencil,dangalak birini daha tanımadım. Bu arada bende yengecim ve saçma bir şekilde en anlasamadigim burç yengeç burcu 🤔 ama gözlemlerime dayanarak söylüyorum erkeği kadınına göre çok problemli

X