Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Burcu Hanımları Buyrun Sohbete

aynen canım bende hassasımdır çok duygusalımdır çok merhametliyimdir çok çabuk ağlarım ayrıca yengeç burcunun hisleri çok kuvvetlidir ben ne hissedersem çıkar

Bazen yengeç olmaktan sıkılıyorum... Okadar duygusalım ki... O duygusallığım bazen mutsuzluğa
biraz daha fazlası da depresyona gidiyor ben de...
Bilmiyorum siz nasılsınız

bende yengecim.hassas duygusal galiba birazda hisleri kuvvetli.bugün birbirinden farklı iki şey düşündüm olması imkansız gibi.pat diye oluverdi.şaştım kaldım.

yengeç hanımları bizim bir özelliğimizde hiç bir şeyi unutmayız kime teşekkür edip canımızı sıkıp bizi üzenleri de es geçmeden aradan bir asırda geçse çok güzel hıncımızı alıveririz de karşımızdaki zavallı herşeyi unuttuğu için şaşırır kalıverir.unutmadan benim de ad günümü kutlayanlara teşekkür eder ben de onların ad gününü kutlarım.:84:

Çok duygusal,becerikli,mutfakla ilgilenmeyi seven,çocukları konusunda çok hassas bir annedirler.O kdar çoksevgiverirlerki krşısındakini boğarlar.Hep veren onlardır yani biz:)Nankörlük onlar içindaynılmazdır.Yalan en kötü suçtur.Bazen ben bile yengeç olmaktan sıkılıyorum o kadar çok vermek salaklık gibi geliyor ama yine verici oluyorum.Gerçek şu ki yengeç kadını kadın gibi kadındır.Dişidir:)):

ağzına sağlık aynen öle dedıklerın fazlası var eksıgı yok :) zaten erkekler en ıyı ev hanımının yengec bayanlarından cıktıgını soyluyorlar bılıyordum ama farkında olmalarına sasırdım :)

aaa hadi ama yapmayın o kadar da duygusal değiliz, herşeye salya sümük gittiğimizi sanıcaklar :)
bazı konular war ki herkesten daha sogukkanlı olabiliyoruz.bir arkadas yazmıs yapılan hiçbirseyi unutmaz diye evet dogru yengeç intikamcıdır.kadın/erkek ilişkilerinde çok iyidir

bede bir yengeç burcu kadını olarak;evet duygusalım,çok ince detay düşünürüm.yani bir iş ,bir söze katılmadan önce düşünür tartarım karşıdakinin ruh haline göre davranırım.
birde benim ruh halimde çok değişken olur ,dört mevsimi yaşarım yani,arkadaşlığa ve dostluğa çok önem veririm,bu yüzden çok da darbe yerim:))ama yinede her durumlarında yetişmek yanlarında olmak isterim.paylaşmayı severim.sosyal aktivitelerle zaman geçirmeyi severim ama evimde de çok mutlu olurum.çok anaçım evime ve eşime düşkünüm.hımmm başka başka:)))))iftira ve yalanın içime sindiremem ,haksızlığa gelemem.hislerim çok kuvvetlidir.birine taktımı takarım.yapılanı hiç unutmam,ama affedebilirim (bazen)aklıma bu kadar geldi ama dahası ben yengeç kadını olmaktan mutluyum:))))))

Katılıyorum..
Hic unutmam ve ne kadar aklıma gelirse o kadar kinlenirim. Bide biriktirip patlama özelligim var.
Bu iyi birsey degil tabii.
Demir tavında dövülür..
Böyle yapmamın sebebi aslında sans vermem. Derim, olsun görmezden gel veya isteyerek söylememistir, saka yapmıstır saka! Ama baktım tekrarlıyor sogurum o insandan pozitiflik yerini artık negatiflige bırakmıstır. Cogu seyide icimde yasarım karsımdaki kırıldıgımı, alındıgımı asla anlayamaz belli edemem. Sıkıntıları öyle kolay kolay dile getiremem. Cokta alınganımdır elimde degil yaa.

bende yengecim çok vericiyim bazen çok kızıyorum bide kinciyim biriktiriyorum hep

o kadar duygusal bi o kadar da sert bir insanım ama sözkonusu kızım ve annemse akan sular durur iyi anne ve iyi evlat olma özelliğinden fazlaca nasip almış yengeç burçları. eşim de başak , ben ne kadar derin düşünürsen o da o kadar yüzeyseldir .

herkese merhaba.Evet yapılanları unutmuyoruz ama kincilik olayı tartışılır.Bu zamana kadar kimseden intikam almadım,almayı bile düşünmedim.Fazla duygusal ve merhametliyim,bu özelliğimi sevmiyorum,insanlar çok rahat kullanabiliyor çünkü.

Bende yengeç burcunun tüm özelliklerini taşıyorum ve burcumu çok seviyorum en güzel bayan burçlarından biri olduğunu düşünüyorum ama yükselen de etkileyebiliyor.Kızlar yazdığınız herseyi birebir taşıyorum ahhh birde şu merhamet duygusunu bir atabilsem içimden fazlası da zarar veriyor insana sizce de öyle degil mi biz yengeçlerde sanki biraz daha gelişmiş merhamet duygusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…