melsa34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2011 1.292 7 66 İstanbul 2 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melsa34 #1 hoşlandığım bır erkek var ve yengeç burcu.ona şöyle güzel bir hediye alıp sürpriz yapmak ıstiyorum ama henuz nelerden hoşlandığını bilmiyorum,bana yardım eder misiniz????
hoşlandığım bır erkek var ve yengeç burcu.ona şöyle güzel bir hediye alıp sürpriz yapmak ıstiyorum ama henuz nelerden hoşlandığını bilmiyorum,bana yardım eder misiniz????
hapyhapy Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2012 10 0 16 Karabük 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melsa34 #2 henüz aranızda bişey yok sanırım
melsa34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2011 1.292 7 66 İstanbul 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melsa34 #3 hapyhapy .!.: henüz aranızda bişey yok sanırım Genişletmek için tıkla... hayır bişey yok ama görüşürüyıruz ve ona şöyle güzel bi hediye almak istiyorum.bi anahtarlık olabilir mi diye düşünüyorum ama???
hapyhapy .!.: henüz aranızda bişey yok sanırım Genişletmek için tıkla... hayır bişey yok ama görüşürüyıruz ve ona şöyle güzel bi hediye almak istiyorum.bi anahtarlık olabilir mi diye düşünüyorum ama???
hapyhapy Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2012 10 0 16 Karabük 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melsa34 #4 bilmem olabilir o zaman mantıklı. bende erkek arkadaşıma ne alsam diye düşünüyorum
melsa34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2011 1.292 7 66 İstanbul 4 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melsa34 #5 hapyhapy .!.: bilmem olabilir o zaman mantıklı. bende erkek arkadaşıma ne alsam diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... senın en azından erkek arkadaşın biliyosundur zevkini,sevdiklerını benım burcundan başka bildiğim fazla bişey yok
hapyhapy .!.: bilmem olabilir o zaman mantıklı. bende erkek arkadaşıma ne alsam diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... senın en azından erkek arkadaşın biliyosundur zevkini,sevdiklerını benım burcundan başka bildiğim fazla bişey yok