• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenge ismim yok

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.131
18.284
823
bana ismimi söylemeden yenge denmesine çok sinirleniyorum çünkü 4 tane yengede varsa artık kargaşa söz konusu:umursamaz::umursamaz::oklava:

Ehhh canım 4 yenge olunca birisi yenge dese hep beraber bakarsınız
Yenge Olmakta Güzel bişeydir.

iyi yine yenge diyorsa birde bunun yinge versiyonu var -tatlicadiarzu- o dahada kulagı tırmalıyor
bende ismimle hitap edilmesi taraftarıyım ya da x abla sevmiyorum yenge denilmesini

sorun bumu?

sende bana böyle hitap edin de...

ben bana yenge denmesinden hiçç hoşlanmıyorum...:umursamaz:

iyi yine yenge diyorsa birde bunun yinge versiyonu var -tatlicadiarzu- o dahada kulagı tırmalıyor
bende ismimle hitap edilmesi taraftarıyım ya da x abla sevmiyorum yenge denilmesini

Bende şeyi sevmiyorum ımmmmm
Eşinizin arkadaşları der ya yolda görünce falan :roflol:

ay evet acayip gıcık oluyorum yinngee diye söylenmesine...:roflol:

beni kızdırmak için yenge diyorlar normalde abla denmesini istiyorum yada ismimle hitap edilsin....zemuszemus

evet ya işte herkesin yengesisin çok kötü birssey değilde kulaga hos gelmiyor kendimi onlardan cok büyük hissediyorum yolda mesela aaa yenge nasılsın ,yengeme selam ıyyy gıcık ya

ay sevindim bana yenge denmesine tek ben sinir olmuyomuşumkaydirigubbakcemile3

Back