• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenı dogum yaptım

• Konu Sahibi Konu Sahibi GECEYARISIGÜNEŞİ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GECEYARISIGÜNEŞİ

Ziyaretçi
[/SIZE]kızlar ben yenı dogum yaptım,kırkım cıktı,ve hemen regli oldum ama nasıl korunacagımı sasırdım kımı spral taktır dıyo ama ben korkuyorum spral taktırmaktan,hap kullan mak ıstıyorum ama emzırıyorum,ne yapıcam bılmıyorum,bırde gobegım kaldı bıraz gıdermı acaba?kafamçokkarıştı

daha yenı dogum yapmıssın hayırlısı olsun zayıflamak için sabret vaktın bol daha spıral bende taraftar degılım hap kullanmak ıcınde emzırdıgın takdırde sürekli 10 ay falan gecmesı lazım o sürede esın korunucak yapıcak baska bırsey yok bende suan 30+1 günlük hamıelyım

bende spral taktırmaktan korkanlardanım.eşim zaten canım yansın istemedi.kendisi korunuyor.

ben almanyadan minipille aldım cok rahat keşke türkiyedede olsa

ben spiral taktırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum tabi eşimde karşı ama ben kararlıyım kazaya kurban gitmek istemiyorum
ama aşırı stres yaptım bu taktırma olayını ve narkozla taktırıcam umarım olur

cnm hiç korkma.neden korkuyosun.bende taktırdım doğumdan sonra.doktorumun da eli hafifti ama.bana yat catala dedı tahmın edersınkı.sadce o malum bolgeyı acmak için bı alet takıyo ya onu taktıgını hıssettım 2 dk gecmedı kalk bakalım geçmiş olsun dedı.cok şaşırdım bıttımı deyıp dogruldum.bitti bu kadar dedi.eli çok hafiftı hiç bişey anlamadım.cnm erkekler hep karsı şimdi kızım 20 aylık ve eşim çocuk yapalım deyıp duruyo.iyiyki taktırmışım ona kalsa ben şimdi ikinciye hamıleydım..spıral çok iyi bişey.çocuk doğurup doğurmamak senın elınde oluyo.istanbuldaysan istersen hastane adını ve doktoru soyleyebılırım sana.

ya aslında bende çok istiyorum ama bi korku var içimde etrafımda spiralle ilgili kötü hikayeler çok duydum belkide ondandır

ben kararımı verdım korkuyorum ama spral taktırıcam,kocama guvenmıyorum o konuda ona kalsa hemen bır tane daha ıstıyo,suanda regl yım bıtsın gıdıyorum,sızde taktırın ,rahım asagıda oldugu ıcın pek acı hıssetmıyormusuz tabı elii hafıf dr.bulmak sart:)haydı kızlar spral taktırmaya yoksa basbakan erdoganın dedıgı gıbı 3 cocuk yaparız:):)

narkozla spral taktırıldıgını ilk defa duyuyorum ama yınede arastırmak lazım .... korkma dogum yaptıgımıza gore onuda yaptırırız en zoru dogumdu buna da katlanırız be...sınek ısırıgı gıbıymıs oyle dıyolar:(:(

aynen oyle cnm.ben hıssetmedım bıle..kızlar ısteyene elihafif doktorumun adını ve hastanesını soyleyebılırım
hiç korkmayım.çocuk doğum sancısını çeken herşeyede dayanır ki bu hiç bişey

yok yok ben korkarım druma sorucam bakalım narkozla takılıyormu çünkü kuaförümdeki kadın korktuğu için narkozla taktırmış öle söledi :tatlicadiarzu:

Back
X