- Konu Sahibi yemyeshill
canım yeni gelin olduun için mutfak dolaplarına dantelleri döşemişsin. çok güzel fakat sonra kaldır istersen. daha modern durur. ama yinede keyfine göre yaşa. hayırlarla yaşa:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yeni gelin olduun için mutfak dolaplarına dantelleri döşemişsin. çok güzel fakat sonra kaldır istersen. daha modern durur. ama yinede keyfine göre yaşa. hayırlarla yaşa:)
güle güle otur çok güzel evinkaydirigubbakcemile5
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu mısafır odamız
tatlım koltukların yatak odan hepsi şahane ama nacizane bi fikrim var koltuklarn minderlerini özelikle teklılerınkını düz koysan daha sık olaak gibi büyük ya minderler köşeli olunca pek gitmemiş gibi geldi bana ama esyalrın cok güzel mutluluklar
Allah sağlık lahuzurla evinizde yaşamaknasip etsin canım eksikelrin hepsi zamanla olur
iyi günlerde oturun canım
çok beğendim:)
evin çok güzel arkadaşım
Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin
herşey güzel ve dahada değiştirir güzelleştirirsin evini de ben salon halına bayıldım çok güzel.
Allah huzur ve mutlulukla yaşamayı nasip etsin canım ömür boyu.
yeni gelin evi olurda güzel olmazmı hiç :)
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
Huzurla sağlıkla oturun işallah
evin çok güzelmiş canım çok zevkliymişsin güle güle otur
allah ağız adını bozmadan oturmayı nasip etsin inşallah güle güle oturun
canım evin eşyaların çok güzel...eşyalar konusunda zevklisin..Allah iyi günlerinizde oturmayı nasip etsin mutlulugunuz daim olsun..
ammaaaaa :)) dost acı söylermiş misali bazı şeyleri söylemeden geçemeyecegim..tabiki herkesin zevkidir ama benim görüşüm yani...o güzelim mutfagındaki güzelim dolaplardan üçgen bi şekilde sarkan örtülerin çok fazla gözümü tırmaladı...hemen çekmelisin.eşyaların tüm özelligini öldürmüşsün..sadece mutfakta degil salonda da aynen...illa örtü diyorsan da bir arkadasımızın dedigi gibi salona taşlı modern degişik örtülerdden koyabilirsin abartmamak kaydıyla.ama mutfaga asla örtü koyma cnm yaa..lütfen bana kızma tamam mı ben gerçek fikirlerimi yansıtıyorum herzaman...bunun dışında herşey harika.Şeniz
mutfağın pek bir güzel canım
mutlulukla oturun yuvanızda :)
mobilyada beyaz tercih etmek gerçekten cesaret işi.güle güle oturunyerimseniben
evin çok güzel. bi önerim olacak saolndaki koltuklarının yastıklarını düz koyarsan daha modern bir görünümü olur diye düşünüyorum