• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemyeshill'in evine buyrun...

canım yeni gelin olduun için mutfak dolaplarına dantelleri döşemişsin. çok güzel fakat sonra kaldır istersen. daha modern durur. ama yinede keyfine göre yaşa. hayırlarla yaşa:)

canım yeni gelin olduun için mutfak dolaplarına dantelleri döşemişsin. çok güzel fakat sonra kaldır istersen. daha modern durur. ama yinede keyfine göre yaşa. hayırlarla yaşa:)

evet bana kalsa ılk gunden kaldırrdım ama annem o kdr emek verdı az kalsın da gönlu olsun dıye tutuyorum yoksa coktan sandıgın en dıp kösesınde yerlerını alırlardıkaydirigubbakcemile3

güle güle otur çok güzel evinkaydirigubbakcemile5

tesekkur ederım janım

i697419_p1010472.jpg

i697420_p1010473.jpg

i697421_p1010474.jpg

i697422_p1010475.jpg

i697423_p1010476.jpg

i697503_p1010523.jpg

i697506_p1010520.jpg

i697507_p1010519.jpg

bu mısafır odamız

tatlım koltukların yatak odan hepsi şahane ama nacizane bi fikrim var koltuklarn minderlerini özelikle teklılerınkını düz koysan daha sık olaak gibi büyük ya minderler köşeli olunca pek gitmemiş gibi geldi bana ama esyalrın cok güzel mutluluklar

tatlım koltukların yatak odan hepsi şahane ama nacizane bi fikrim var koltuklarn minderlerini özelikle teklılerınkını düz koysan daha sık olaak gibi büyük ya minderler köşeli olunca pek gitmemiş gibi geldi bana ama esyalrın cok güzel mutluluklar

tesekkur ederım janım begenmene sevındım daha guzellerı senın olur ıns. bır de öle denıyım bakıyım mınderlerı pek o odaya gırmedgm ıcın acıkcası cok ılgılenmıyorum odayla kaydirigubbakcemile2

Allah sağlık lahuzurla evinizde yaşamaknasip etsin canım eksikelrin hepsi zamanla olur

iyi günlerde oturun canım
çok beğendim:)

evin çok güzel arkadaşım
Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin

cok tesekkur ederım bayanlar rabbım daha guzellerını sızlere nasıp etsın

herşey güzel ve dahada değiştirir güzelleştirirsin evini de ben salon halına bayıldım çok güzel.
Allah huzur ve mutlulukla yaşamayı nasip etsin canım ömür boyu.
yeni gelin evi olurda güzel olmazmı hiç :)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım

cok tesekkur ederım bayanlar begenmenıze sewındım:kedi:

allah ağız adını bozmadan oturmayı nasip etsin inşallah güle güle oturun

canım evin eşyaların çok güzel...eşyalar konusunda zevklisin..Allah iyi günlerinizde oturmayı nasip etsin mutlulugunuz daim olsun..
ammaaaaa :)) dost acı söylermiş misali bazı şeyleri söylemeden geçemeyecegim..tabiki herkesin zevkidir ama benim görüşüm yani...o güzelim mutfagındaki güzelim dolaplardan üçgen bi şekilde sarkan örtülerin çok fazla gözümü tırmaladı...hemen çekmelisin.eşyaların tüm özelligini öldürmüşsün..sadece mutfakta degil salonda da aynen...illa örtü diyorsan da bir arkadasımızın dedigi gibi salona taşlı modern degişik örtülerdden koyabilirsin abartmamak kaydıyla.ama mutfaga asla örtü koyma cnm yaa..lütfen bana kızma tamam mı ben gerçek fikirlerimi yansıtıyorum herzaman...bunun dışında herşey harika.Şeniz

mobilyada beyaz tercih etmek gerçekten cesaret işi.güle güle oturunyerimseniben

evin çok güzel. bi önerim olacak saolndaki koltuklarının yastıklarını düz koyarsan daha modern bir görünümü olur diye düşünüyorum

Huzurla sağlıkla oturun işallah

evin çok güzelmiş canım çok zevkliymişsin güle güle otur

allah ağız adını bozmadan oturmayı nasip etsin inşallah güle güle oturun

canım evin eşyaların çok güzel...eşyalar konusunda zevklisin..Allah iyi günlerinizde oturmayı nasip etsin mutlulugunuz daim olsun..
ammaaaaa :)) dost acı söylermiş misali bazı şeyleri söylemeden geçemeyecegim..tabiki herkesin zevkidir ama benim görüşüm yani...o güzelim mutfagındaki güzelim dolaplardan üçgen bi şekilde sarkan örtülerin çok fazla gözümü tırmaladı...hemen çekmelisin.eşyaların tüm özelligini öldürmüşsün..sadece mutfakta degil salonda da aynen...illa örtü diyorsan da bir arkadasımızın dedigi gibi salona taşlı modern degişik örtülerdden koyabilirsin abartmamak kaydıyla.ama mutfaga asla örtü koyma cnm yaa..lütfen bana kızma tamam mı ben gerçek fikirlerimi yansıtıyorum herzaman...bunun dışında herşey harika.Şeniz

mutfağın pek bir güzel canım
mutlulukla oturun yuvanızda :)

mobilyada beyaz tercih etmek gerçekten cesaret işi.güle güle oturunyerimseniben

evin çok güzel. bi önerim olacak saolndaki koltuklarının yastıklarını düz koyarsan daha modern bir görünümü olur diye düşünüyorum

öncelıkle bayanlar hepınıze tesekkur ederım yorumlarınız ıcın.

derinsu cum zaten o örtuler artık yok kaldırdım hepsını bende cok sevmem ama yenı gelınsın dursun bıraz falan dıyor herkes dıye ve annemın emegıne saygı olsun dıye tutttum onları ama artık yoklarkaydirigubbakcemile3

senayce cim bunu burda bı arkds daha söylemıstı bana bende yastıklarımı düz koydum su an daha sıklar yakında duz halını cekıp koyujam fotosunu gene

salonundaki koltuk takimina halilarina bayildim, gercekten cok güzel secimler yapmisin mobilya konusunda
ama evin benim gözümü cok tirmaladi,
orda örtü burda dantel, surda oyuncakti suydu buydu her yer o kdr kalabalik görünüyor ki

gözümü yoran, tirmalayan detaylar
yatak odandaki mobilyalar sahane, ama o oyuncak bebekler
salonunda mobilyalarin, halilarin yine sahane, ama o danteller, sri cicek, vitrinin üzerindeki kirmizi objeler, resim
mutfaginda dolabindan sarkan peceteler, kaloriferin üzerindeki ürtü, mutfagin dolabiyla uyumsuz renkte masa örtüsü
oturma odanizda ki oyuncaklar yine...

ben simetri, düzen ve renk uyumu hastasi oldugum icin bu tür detaylar gözüme batti sanirim :) umarim gücenmezsin bana

ALLAH agiz tadiyla, mutlulukla, huzurla oturmayi nasip etsin insallah

Back
X