Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası artı meddiÖyle görünüyor ama testin markası nedir? Bazen yanıltıcı olabiliyor en kesini kan verin
Öyle yapacağım sanırımPozitif gözüküyor. Bir kaç gun sonra tekrar yap bence canim.
Bu markadan genelde memnun değiller farklı testler ile denemelisin yalancı pozitif veriyorMarkası artı meddi
Test büyük ihtimalle yalancı pozitif çıkarmış hamilelik önce kanda belli olur sonra idrarda.Kan testi yaptırdım 0.6 çıktı bir hafta sonra tekrar yapalım dedi doktor sizce yukselebilir mi
5 gün var adetimeTest büyük ihtimalle yalancı pozitif çıkarmış hamilelik önce kanda belli olur sonra idrarda.
Adetinize kaç gün var ?
5 gün var adetime
Cok erken daha belli olmaz bende 1 hafta kala denedim negatif adet günümde erken gebelik testi yaptım silik çıktı sonra kan verdim bence adet gününde yada 1 gün sonra tekrar dene5 gün var adetime
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağımCok erken daha belli olmaz bende 1 hafta kala denedim negatif adet günümde erken gebelik testi yaptım silik çıktı sonra kan verdim bence adet gününde yada 1 gün sonra tekrar dene