• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemyeshill'in evine buyrun...

i697508_p1010526.jpg

i697505_p1010525.jpg

antre

Mevlam ağız tadıyla oturmayı nasip etsin güzel evin canım.

Valla merak ettim sormadan geçemicem tokatlımısın

süpperrr cnmmmmmmmmm bayıldım her odana:)allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinnnnnnnnnn:)

herşeyin çok güzel kırkbir kere maşallah
ama ben özellikle mutfağına bayıldım
mutfak dolapların çok şık, çok beğendim

Allah güle güle, mutlu, huzurlu, güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah canım

ii gunlerde huzurla mutlulukla oturun
çok guzel herseyınız

amın janım hepımız evlerımzde huzur ıcınde otururuz ıns.

herşeyin çok güzel kırkbir kere maşallah
ama ben özellikle mutfağına bayıldım
mutfak dolapların çok şık, çok beğendim

Allah güle güle, mutlu, huzurlu, güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah canım

tesekkur ederım janım bende mutfagımı cok sevıyorum esım kendı yaptı:kedi:

canım evin çok güzel tertemiz ,mobilyaların da güzel ama salonun çok boş ,koyu renk bir fon perde daha hoş durur tüllerinin yanında ,ayrıca sehpa ve konsolun üstü de çok boş ,üzerine farklı büyük boy objeler koyabilirsin ,dantel yerine taşlı şık örtüler mobilyana daha çok uyar ,konsolun olduğu duvara ayna veya tablo türü bişey asabilirsin ,
oturma odanı beğenmedim ,tülü ve halısı hoş değil ..mutfağındaki örtileri de kaldırsan güzelliği ortaya çıkar ..
güle güle otur ..

canım evin çok güzel tertemiz ,mobilyaların da güzel ama salonun çok boş ,koyu renk bir fon perde daha hoş durur tüllerinin yanında ,ayrıca sehpa ve konsolun üstü de çok boş ,üzerine farklı büyük boy objeler koyabilirsin ,dantel yerine taşlı şık örtüler mobilyana daha çok uyar ,konsolun olduğu duvara ayna veya tablo türü bişey asabilirsin ,
oturma odanı beğenmedim ,tülü ve halısı hoş değil ..mutfağındaki örtileri de kaldırsan güzelliği ortaya çıkar ..
güle güle otur ..

evet haklısın evım hala bos sayılır özellıkle de salon tablolarım aynalarım vs hala takılmayı beklıyorlar esım bu ara cok yogun bende üşenıyorum takmaya ondan duruyor... süs ve objelere gelınce bılmıyorum ama hosuma gıden bırseyler bulamıyorum ondan pek bısey almadım.
oturma odamın esyaları eskı zaten yaza kaynanamın evıne cıkacak bızde oraya köse koltuk ve uuygun bır halı alacaz yanı evım tam olarak duzelmedı dıyebılırım daha baya ısı var

bu arada yorumun ıcın cok tesekkurler

evinizde huzur mutluluk sağlıkla oturun inşallah çok güzel bi evin var Allah ağzınızın tadını bozmasın Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah

şimdi anlaşıldı canım ,eksikler tamamlanınca eminim herşey daha güzel olacaktır ..

güle güle otur inş cok güzel herseyin agzının tadı hiç bozulmasın mutluluklarr yuvanda a.s.

Eviniz çok güzel. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın. Huzurlu, mutlu ve sağlık dolu günlerde güle güle oturun inşallah evinizde.

Güle Güle Oturmak Nasip Etsin Rabbim :nazar:

evinizde huzur mutluluk sağlıkla oturun inşallah çok güzel bi evin var Allah ağzınızın tadını bozmasın Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah

şimdi anlaşıldı canım ,eksikler tamamlanınca eminim herşey daha güzel olacaktır ..

güle güle otur inş cok güzel herseyin agzının tadı hiç bozulmasın mutluluklarr yuvanda a.s.

Eviniz çok güzel. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın. Huzurlu, mutlu ve sağlık dolu günlerde güle güle oturun inşallah evinizde.

evet eksıkler tamamlanınja ıns daha guzel olur sımdılık önemlı olan mutlulugumuz...

hepınıze tesekkur ederım arkadaslar begenmenıze sevındım

Back
X