- Konu Sahibi yemyeshill
amin cnm darısı bekarların başına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlu günlerle yaşa evinde
Allah huzur bereket versin yuvana.. darısı bizlere inşallah..
Mevlam ağız tadıyla oturmayı nasip etsin güzel evin canım.
Valla merak ettim sormadan geçemicem tokatlımısın
ii gunlerde huzurla mutlulukla oturun
çok guzel herseyınız
herşeyin çok güzel kırkbir kere maşallah
ama ben özellikle mutfağına bayıldım
mutfak dolapların çok şık, çok beğendim
Allah güle güle, mutlu, huzurlu, güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah canım
canım evin çok güzel tertemiz ,mobilyaların da güzel ama salonun çok boş ,koyu renk bir fon perde daha hoş durur tüllerinin yanında ,ayrıca sehpa ve konsolun üstü de çok boş ,üzerine farklı büyük boy objeler koyabilirsin ,dantel yerine taşlı şık örtüler mobilyana daha çok uyar ,konsolun olduğu duvara ayna veya tablo türü bişey asabilirsin ,
oturma odanı beğenmedim ,tülü ve halısı hoş değil ..mutfağındaki örtileri de kaldırsan güzelliği ortaya çıkar ..
güle güle otur ..
Güle Güle Oturmak Nasip Etsin Rabbim![]()
evinizde huzur mutluluk sağlıkla oturun inşallah çok güzel bi evin var Allah ağzınızın tadını bozmasın Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah
şimdi anlaşıldı canım ,eksikler tamamlanınca eminim herşey daha güzel olacaktır ..
güle güle otur inş cok güzel herseyin agzının tadı hiç bozulmasın mutluluklarr yuvanda a.s.
Eviniz çok güzel. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın. Huzurlu, mutlu ve sağlık dolu günlerde güle güle oturun inşallah evinizde.