Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doya doya kısır ve dondurma 21 yaşında şeker çıktı eeeeeeeee tabi diyette gelince üstüne
teşekkürler cnm kısır 2yemek kaşığı yazdı diyetisyen şöyle 2-3 kase yemeyince tadı çıkmıyo yaaaaaaaaa
kaç kilosun cnm
ya dayan benim 87 kg ye çıkaran kısır oldu gece 1de kısır yapıp yiyen tek insan olmalıyım şimdi 71 kloym ama eve bulgur almyoz
ya dayan benim 87 kg ye çıkaran kısır oldu gece 1de kısır yapıp yiyen tek insan olmalıyım şimdi 71 kloym ama eve bulgur almyoz
ama kısır cok ta kötü değil ya daha masum geliyor bana heleki yağsız yaparsan .. ben bugün börek yedim yaa birde keşkül yedim böhhühühühühüh bugün totelde 1500 kl yedim ki 1200 gecmezdim...
sizler diyetisyenemi gidiyorsunuz sınır kaç kl
ama kısır cok ta kötü değil ya daha masum geliyor bana heleki yağsız yaparsan .. ben bugün börek yedim yaa birde keşkül yedim böhhühühühühüh bugün totelde 1500 kl yedim ki 1200 gecmezdim...
sizler diyetisyenemi gidiyorsunuz sınır kaç kl
valla bunu okudum ya şimdi daha da iyi anladım bu çok sevdiğimiz yiyecekler aşk gibi resmen :))))) bak canımızı acıtmış üstüne gidiyoruz illa da kısır illa da nutella dıyoruz :))) senınkı daha masummuş ben koca kavanozu dizi karşısında yemek kaşığı ile bitirip bir de üstüne muz yiyodum :)))))) vay beeeee
Ben diyette değilim ama üç dört gündür akşam yemeğinden sonra yememeye karar verdim önceden de yemicem diyordum ama genelde yiyordum şimdi birkaç kilo vermek adına su içmeyi çoğalttım ekmeği hamur işinini ve kızartmayı kestim ve akşam yediden sonra yemeği kestim.
Ama sanki aylar olmuş gibi hissediyorum şuan bir tabak dolusu donmuş patates kızartması yemek isterdim ketçap ve mayonezle