Yemiş kadar olalım :)))))

eduska

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
75
0
Arkadaşlar diyetteyiz bır hakkımız var doya doya yiyeceğiz ama hiç mi hiç kalori almayacağız :)))) tek hak :)) seçiminiz ne olurdu ??

ben yazıyorum doya doya nutellaaaa:KK52::KK52::KK52::KK69::KK69::KK69:

doya doya kısır ve dondurma 21 yaşında şeker çıktı eeeeeeeee tabi diyette gelince üstüne

teşekkürler cnm kısır 2yemek kaşığı yazdı diyetisyen şöyle 2-3 kase yemeyince tadı çıkmıyo yaaaaaaaaa

teşekkürler cnm kısır 2yemek kaşığı yazdı diyetisyen şöyle 2-3 kase yemeyince tadı çıkmıyo yaaaaaaaaa

aynen bana da bu hafta 4 kaşık mantı yazdı diyorumki 6 öğlen yemeyeyim yemek 7. gün tepeleme tabak yiyeyim eder 28 kaşık :))))))):KK34:

oyyyy hep yiyesim var hele bugün azıttım yaa yemeiş kadar olmadım yedim:):KK52:

ya dayan benim 87 kg ye çıkaran kısır oldu gece 1de kısır yapıp yiyen tek insan olmalıyım şimdi 71 kloym ama eve bulgur almyoz

Ben diyette değilim ama üç dört gündür akşam yemeğinden sonra yememeye karar verdim önceden de yemicem diyordum ama genelde yiyordum şimdi birkaç kilo vermek adına su içmeyi çoğalttım ekmeği hamur işinini ve kızartmayı kestim ve akşam yediden sonra yemeği kestim.

Ama sanki aylar olmuş gibi hissediyorum şuan bir tabak dolusu donmuş patates kızartması yemek isterdim ketçap ve mayonezle :KK56::KK56::KK61::KK61::KK61::KK61:

ya dayan benim 87 kg ye çıkaran kısır oldu gece 1de kısır yapıp yiyen tek insan olmalıyım şimdi 71 kloym ama eve bulgur almyoz

ama kısır cok ta kötü değil ya daha masum geliyor bana heleki yağsız yaparsan .. ben bugün börek yedim yaa birde keşkül yedim böhhühühühühüh bugün totelde 1500 kl yedim ki 1200 gecmezdim...
sizler diyetisyenemi gidiyorsunuz sınır kaç kl

valla bunu okudum ya şimdi daha da iyi anladım bu çok sevdiğimiz yiyecekler aşk gibi resmen :))))) bak canımızı acıtmış üstüne gidiyoruz illa da kısır illa da nutella dıyoruz :))) senınkı daha masummuş ben koca kavanozu dizi karşısında yemek kaşığı ile bitirip bir de üstüne muz yiyodum :)))))) vay beeeee

ama kısır cok ta kötü değil ya daha masum geliyor bana heleki yağsız yaparsan .. ben bugün börek yedim yaa birde keşkül yedim böhhühühühühüh bugün totelde 1500 kl yedim ki 1200 gecmezdim...

benim diyetin kalorisi 1300 cnm benim yaşım ve boyuma göre

börek yedin keşkül yedin ve 1500 oldu nasıl oldu bu ????? benım dıyetısyen senın listen 1600 kalori dedı ve ben inan listede hiç bir şey göremıyorum :)))))

valla bunu okudum ya şimdi daha da iyi anladım bu çok sevdiğimiz yiyecekler aşk gibi resmen :))))) bak canımızı acıtmış üstüne gidiyoruz illa da kısır illa da nutella dıyoruz :))) senınkı daha masummuş ben koca kavanozu dizi karşısında yemek kaşığı ile bitirip bir de üstüne muz yiyodum :)))))) vay beeeee

ya işte masum değil hiçbişey herşeyin fazlası can yakıyo

ben aslında cok az yiyorum ama karbonhidratı cok oluyor benimki cok cok yanlıs..şimdi ender saracın bir listesini okudum göbek eritme diyeti die onu yapmak istiyorum ama ben aburcubursuz yapamıyorum yaa

Ben diyette değilim ama üç dört gündür akşam yemeğinden sonra yememeye karar verdim önceden de yemicem diyordum ama genelde yiyordum şimdi birkaç kilo vermek adına su içmeyi çoğalttım ekmeği hamur işinini ve kızartmayı kestim ve akşam yediden sonra yemeği kestim.

Ama sanki aylar olmuş gibi hissediyorum şuan bir tabak dolusu donmuş patates kızartması yemek isterdim ketçap ve mayonezle :KK56::KK56::KK61::KK61::KK61::KK61:

benım hedefım 64 ama ben sırf doya doya patates kızartması mayonez ketçap yemek için 2 kg fazladan verıcem :)))))))

Off ya nerden girdim bu topiğe canım çok fena kısır çekti..şöyle ekşili..yanında da dometesli acı biber..olsada yesek..:KK56:

X