yemin ederim bıktım artıkkk :((((

çok şükür düzeltik ama ailesini gölgesi her daim üzerimizde olduğu ve eşimin bu duruma göz yumduğu müddetçe bize huzur yok

Reactions: gsx

buyuk eltimin eşi yani kaynım evlenmeden 4 ay once eşime kredı kartıyla bi tel aldırmış karısı için, esimde yazmış borcları bende gördum, ekstreyide gordüm sordum. Kızcam dıye ödedi dedi kıvırttı. Yalan söyleyınce hemen bağırıyo. üste cıkmaya çalışıyo. Anlamadık sanki. Simdi yaıyo arada abım 40, 50 , ama 2000 lırayı 2 yılda oder bu gidisle. Kucuk kaynımda kolumdakı bıleziklere takmıs. Ev alınca ver diyo. Bende harıl harıl ev arıyom dua edinde tez vakıtte alayım

İnsallah canim biz evi alali 6 ay oldu inan bi rahatiz artik bizden alamayacaklarini bildikleri icin aramiyolar bile bir an once borca gir kendine yatir onlara harcatacagina

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Esin ne diyo bu kredi isine

benden birazcık yumuşaklık görse gider çeker ama ben çok tepkiliyim ya huzurum kaçar diye hep çekimser ben gidip gelmiyorum 7 aydr mesela kaynanamlara çünkü bıktım artık yemin ederim o da gitmiyor ben gitmiyorum diye baskı yapmıyorm ama yanlş anlaşılmasın :26:
ama kayınbaba tarafı eltim,kaynım,görmce,kv gelin oğlanı avcunun içine aldı önce onu ikna etme lazım diye bana yükleniyolar

çok şükür düzeltik ama ailesini gölgesi her daim üzerimizde olduğu ve eşimin bu duruma göz yumduğu müddetçe bize huzur yok

anlıyorum benim babamda ailesine pek hayır yok dıyemez karakter meselesi . annmle çıldırırız biz ama yok. eskiden daha beterdi yaş ilerledikçe biraz düzeliyor sanki ama siz bişeyler yapın eşinizle konuşun karşınıza alıp onun ailesi artık sizsiniz

Sakin cektirme kredi ay odemezler kalir basiniza huzurunuz gider inan.. Ona cekecegine kendin icin cek gir borca ev al onlarda avcunu yalasin

Ne guzel yazmissin arkadasimm iste ben aynen bunu yaptim esim kendi farketti en iyisi bu sen onlari kotuledikce onlar kiymetli oluyo

aynen cnm.. yenı farkettım hamıleymıssın uzulme bosverr aksam esıne guzel bı sofra hazırla unutun gıtsın.. ben dedıgım gıbı yaptım ama ıclı bır ınsanım maalesef dert yaptım uzuntuden kıstlerım oldu bırsuru adet duzenım bozuldu sımdı cocuk dusunuyoruz olmuyo... onların numaralırınıda engelle arayamasınlar sınır olmazsın hıc degılse

evet o da bunun bilincinde yani ailesi benim..
ama işte dengeyi sağlayamıyo ailesiyle aramızdaki dur diyemiyor birtürlü

Sagol canim rabbim insallah sana da versin en kisa zamanda. Aramiyo zaten benimkiler artik rahatim Allaha şükür

Oda yapar canm sen fevri olma en kisa zamanda farkedecektir sen ona ailesini kotuleme sakin

teşekkür ederim inşalla farkeder kendisi ...

Maalesef bu hikaye bana çok tanıdık...!
Annem, babaannem ve dedemden çekmiş aynı sıkıntıları yıllarca. Ama şimdi gelin görün ki annemden iyisi yok. Elbette sonuna kadar haklısınız, ben olsam olay çok daha büyürdü kesin, büyütürdüm..!
Annemin benden farkı sakinliği. Ne dedilerse susmuş, onlar yokken babamla konuşmuş anlaşmış. Onlar annemi kötüledikçe annem onları yüceltmiş. Bir kez olsun babama ailesi ile ilgili kötü bir laf söylememiş (çok büyük sorunlar yaşamış olmalarına rağmen) Sonra babam gerçekleri görmeye başlamış. Onların annemi ezdiği, çocukları arasında ayrımcılık yaptığını, babamı kullandıklarını falan.. Şimdi araya mesafe koyan taraf babam..
Becerebilir misiniz bilmiyorum ama (ben becerebilecek bir karakterde değilim açıkçası) sinirliyken eşinizle ailesi hakkında konuşmayın, ikinizin de sakin olduğu zamanlarda olayları değerlendirin, konuşurken sinirlenirse de "tamam sonra konuşuruz, böyle sinirle olmaz..." gibi geçiştirin. Belki eşiniz sizin bu tavrınız sonrasında ailesine karşı sizi savunmaya, hak vermeye başlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…