yemin ederim bıktım artıkkk :((((

bencede ohh olsun bunar böyleler işte sende varsa senden iyisi olmaz zaten ne bu eltilerden çektiğimiz ya bizde öyle eltimin çocuklarına almadığımız kalmıyor hiç razı değilim anasını sevmiyorum çocuğunuda sevmiyorum eşime sırnaşıp dururlar küçük 2 yaşında kızı var eşimin peşinde amca beş amca beş diye dolanıyo ya düşün artık öğretiyolar çocuğa yanımızda hadi amcandan iste diye

ya ben darbenemiyim. Para basmıyomki. Iki aydır eşimin kartını odeyemedık. Bende hiç oralı değılım esım nasıl sıkıştı kenara bunaldı ıyice. Ama bende boğazımdan hiç kesmedım. Odesin dıyorum. Hepsi arsız...

Resmen benim eltimi anlattin :) kızına telefon aldik bin liraya iki gunde kirdi atti

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

az bile walla çok haklısın hepsi arzıslıkla götürüyo işlerini

sizmi aldınız?
benimki almaya kalksa neler olabileceğini bildiği için böyle bişeye yelyenemez

Aldik ama soyle oldu internetten bi sitede baya indirimli bulmuslar bizde su karttan yok siz alsaniz da biz size odesek olur mu dediler bizde olur dedik ne bilelim odemiceklerini bize yiktilar resmen

diyorum ya tek uyanık onlar sanki çok severler durumu iyi olanın sırtından geçinmeyi

Herseyi bizden bekliyo biz iki maas aliyormusuz diye yardim etmek zorundaymisiz sanki.. Halbuki ben evlendim bir yil esimden ayri kaldim tayinim cikmadi es durumundan ayri ayri masraf yaptik aile olamadik ama yok bi turlu kurtulamadik taki bu telefon isi olana kadar aonra bide kredi cektirmeye kalktilar 100 bin esim sagolsun bana laf birakmadan selami kesti

bence haklıyken haksız duruma dusmussun ne demek yanı esının kardesıne sunepe ablan demek???????? ıyı esın sadece sana sensın sunepe demıs... benım kaynanam kayınpederımde bana takı bırakmadı hepsını aldılar ama ev almamıza yardım ettıler ev ıcın borclandık yıne.. kaynanam koyde yasadıgı ıcın orda her gelının elı kolu dolu bıze soylenıyo sızde yapın rezıl etmeyın benı dıye buna ragmen gecıstırıyorum sen kalmıs k.pederıne sen yapaydın dıyosun... evlenene kadar aılelelr cocucklarına destek olmalıdır eyvallah ama evlendıkten sonra kımse kusura bakmasın destek olmak zorunda degıller tabı destek olmaları guzel ama mecbur degıller bu yuzdende laf soylenmez.. .. bu yazdıklarımı ılk mesajına ıstınaden yazmıstım... dıgerlerını sımdı gordum laf soyleyerek bı yere varamazsın cnm ancak esınle aran bozulur planlı hareket et

Son düzenleme:

aynen canım iki kişi çalışıyosunuz çocuğun çoluğun ağzında bu laf bizimkilerinde napalım yani eltim evde yamışırken ben gece deil gündüz değil milletin ağız kokusunu çekiyorum..
konumu okuudnmu bilmiyorum ya kaynbabamda kaynıma aldığı malın parasını bize ödetmeye kalktı kredi çekin bana verin diyo oyüzden kalkıp konu açtım burayada doldum taştım artık

farkındayım canım haklıyken haksız duruma düştüğümün
dayanamadım dizginliyemedim kendimi 1 değil 2 değildi bu olaylar

Okudum canım aAllahtan benm kayinpederim yok kayinvalidemde iyidir ama benimde bi elti basima bela.. Artik senin esinin fatketmesi dur demesi gerek insan bi tmm diyo iki tmm diyo sonra benm esim gibi patliyo.. Yaa benimkiler bana dugunde bi bilezik taktilar yemin ediyorum bozdururken utandim teneke gibi esim keske bozdurmasaydik diyo simdi ogluna takardik diyo esimin benimle yasit yegeni var dusun artik koca koca insanlar bizimle yarisiyorlar

sünepe demeseymişin keşke ama anlatııklarında tamamen haklısın . bu ne böyle sizden alıp diğerine mi verecekmiş. eşine bişey deme sen onun da annesi babası sonuçta ama sizi savunması gerekirdi. düzelirsiniz boşuna sıkıyosun canını eşinle aranın bozuk olmasına ama anne babaya bişey söylemek lazım

Esin ne diyo bu kredi isine

benimki salak çeker kredi , cocuklara devamlı oyuncak alıyoz. 3 tane bide. Alıyoz dakkasında kırılıyo. Bide aynı şeyleri almamıza rğmen ağlıyolar benimki alininkinden kück diye. Para yiyciler. Kaynanam buyuk eltime hiç bişi aldırmıyo. Diyoki eşim param yok. Annen babn gelince aldırırsın. Bakkala gideriz diyo. Kaynanam diyokı ayıp olur. Bu mantık ne 10 sene olmus evlenelı evı arabası var. Bıtmıs borcu bana hıc bısı yapmadılar. Habıre bana söyluyo kaynanam. Dolap bos. Odun yok. Komur yok. Onuncocuğuna orda bakılıyo. Hanıma ayıp olurmus
o yüzden bende ev almaya çalışıyom. Anlatıyoz bole günaha giriyoz.beni allah affetsin.

farkındayım canım haklıyken haksız duruma düştüğümün
dayanamadım dizginliyemedim kendimi 1 değil 2 değildi bu olaylar

bende senden farklı degılım ama Allaha cok sukur esım harıka bır ınsan onun hatrına alttan alıyorum bırsey yokmus gbı davranıyorum evlılıgın en guzel zamanlarını bunlarla gecırme bosver kım ne yapıyorsa yapsın para mı ıstedıler yok de gecıstır ama rıcam esıne aılesıyle alakalı hakaretvarı konusma gerı teper uzulursun onunyerıne hatalarını dırek degılde dolaylı yolda gostermeye calıs kendı ıdrak etsın ozaman gereken neyse esın sana gerek kalmadan yapar

Onlar bizden kredi isteyince benim esim 190 bine ev aldi artik hic bisi isteyemiyolar

benim eşim hala dur demiyo beni sinir hastası edecek bu gidişle bende buyüzden bukadar fevri davranıyorum..
seninkiler tenekede olsa takmışlar benmkiler onuda yapmadı,yapmadığı gibi aldığım eşyalara laf ediyolar eltim var içlerinde oda gaz veriyo alttan alttan fesat niye pahalı alıyomuş herşeyide bilmem nede sanki onlara neyse parası onlardanmı çıkıyo
eşini tebrik ediyorum olayları görüp dur diyebilmiş enazından benimkide yapsaydı artık

Ne guzel yazmissin arkadasimm iste ben aynen bunu yaptim esim kendi farketti en iyisi bu sen onlari kotuledikce onlar kiymetli oluyo

Oda yapar canm sen fevri olma en kisa zamanda farkedecektir sen ona ailesini kotuleme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…