yemin ederim bıktım artıkkk :((((

çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Rabbim herkesin evine huzur kalplerimize hidayet versin..
sizinde bebişinizle huzurlu mutlu bir yuvanız olsun

Ben yanlizca bir kere yazdim.o savunan arkadas bide bu yaptiginizi gorsun oyleyse.evet size soz hakki dogdu ama yazdigim seye cevap verebilirdiniz siz tutup beni aldatilmamla vurdunuz bu sizin soz hakkinizi kullanmaniz degil haddinizi asmaniz demek.kendi fikrimi yazmistim zaten yapilan yoruma tahammulu dahi olmayan birinin konusu hakkinda dahada fazla konusmam zaten siz hic merak etmeyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kardelennnnnnnnnnnnnnnnnn ben bir keyif kahvesi yaptim hadi sende yap iç iyi geliyor çifte kavrulmuşundan

Eklentiler

• $1404417821998.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 29

benim eşim evimi başıma yıkması lazımki içi soğusun sen resmen bunu demek istemişsin arkadaşım bak kendi yazdığını unutup ısıtıp durma olayı tamam dedim en baştan beri hakaretvari konuşuyosun saygımı bozmuyorum Allahtan kork yahu...
ben senin gibi okadar çok insan idare ediyorum ki işim gereği senin kötü konuşmalarına çookta güzel cvp veririm ama gerek görmüyorum tmm sende çok dolduysan bir konuda sen aç ordan yaz istediğini ama bana yazma artık daha ne söylemem lazım yorum yapmaman için acaba

Değilmi ne güzel olurdu konuşacak kimbilir neler olurdu.....

aynenn şuanda gerçekten çook ihtiyacım var konuşmaya :))
biraz önce nöbet arkadaşım geldi yanıma ben sürekli kk giriyorum ya nasılmış benide üye et diye neyse biraz baktı yazdıklarıma
__ ya canım strese girmiyomusun bu yazılanları okudukca diyo :) hayır dedim bende napiyim

Son düzenleme:

Sana destek olanları düşün canım kimse kimsenin yaşadığını bilemez ama anlamaya çalışabilir hem bak ben sana ne buldummmm :):)

Eklentiler

• $1404419492392.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 43
O ne öyle ya sen gidip gelmediğin insanlarla neden muhatap oluyorsun telefonda da olsa?
ver eşine o söylesin.
senin aldığın bileziği bile ailesine söyleyen bir kocayı da ne yapsan bilemedim?

ama telefonda kayınbabana o şekilde konuşup üstüne eşine de onları kötülemen hoş olmamış, haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Kimse ailesine laf söylensin istemez. Ne kadar kötü de olsalar. Ben eşimin annesini bir gr sevmem ama eşim annesine kızdığında kendi kendine söylenirken bile öyle deme o senin annen derim. kızkardeşine sünepe demişsiniz falan, hoş şeyler değil bunlar.

kayınpeder bileziği sorduğunda "oğlun bana hediye almış sağolsun baba, ona sorarsın" deseydin keşke.

walla haklısın doğru söze ne denir evet kesinlikle haklıyken haksız duruma düştüm ben uzun zamandır gidip gelmiyorum kaynanamlara eşimde gitmiyo ama ben yemin ederim sen git diyorum ama gitmiyo çünkü onuda iyice bıktırmışlar bu para pul davaları yüzünden mesela..biz her bayram normalde kayınbabamlarda geçiririz ben bu bayram memleketime gidicem 10 gün iznimi aldım eşim gitme dedi ben size gitmem dedim ozaman ikimizde evimizde geçirelim bayramı dedi bende ailemin yanına gitmek istiyorum bu bayram dedim evlendiğimden beri hiç bayram geçirmedim ailemle (o halde bile yaranamıyorum karşı tarafa) gidicem dedim sende kayseriye git dedim yok gitmem bende senle gelcem izin alıp dedi..al işte en güzel örnek adam bu derece soğumuşken ailesinden benim elimden ne gelir....

Konu sahibinin açmadığı bir konuya yorum yapmıştım, kendisi ile aynı fikri paylaşmadığım için bana da yağdı gürledi. Ben senin yorumunda hakaret göremedim sadece fikrini söylemişsin canım. Senin yorumuna karşılık ihanet olayını dile getirip hak etmişsin demiş. Seni yaralamak için söylemiş. Üzme kendini. Aldatılmanın kötü eş olmakla olmamakla ilgisi yok. Sen canını sıkma. Biliyorum şimdi bana da yüklenecek. Ama sana destek olmak istedim.

Size cok tesekkur ederim...hic gerek yok boyle seylere ben kimseyi kirmak istememistim kaba bir sekildede dile getirmedim ben fikrimi ama arkadasin karsi fikilere tahammulu yok anladigim kadariyla.bizi uzenler hep kadinlar degil mi zaten.desteginiz icinde tekrar tesekkur ederim 🙏

Bence hata biraz yüz göz olmanda... Gerçekten beklediğin bir şey yoksa ki olmamalı da zaten kimse bu devirde anasına babasına güvenip evlenmio. Sen de kayınpederine çok fazla cümle sarf etmeden kısa ve net bir şekilde: ''Babacım ne benden sizin kesenize bi fayda gelir ne de sizden bana bi fayda gelsin. Evimiz yurdumuz ayrı. Mal mülk, para pul için aramız açılmasın, bi daha bu muhabbetleri açmayalım. Herkes kendi kesesine baksın.'' de ve bitir. Bi daha konu açılırsa içindeki bütün söylemek istediklerini tut. Ben söyleyeceğimi şu zamanda söylemiştim. Fikrim hala değişmedi. Başka şeyler konuşalım.'' dersin.

Ama bence burda en büyük görev eşine düşüyor. Eşinle de açık ve net şekilde bunları konuş ve kararlarınızda net olduğunuzu her konu açıldığında belirtin ama olabildiğince de mal mülk meselelerini ne iyi ne de kötü şekilde konuşmamaya çalışın.

canım ALLAH yardımcın olsun. bende 8 aylık evliyim.ikimizde çalışıyoz. herşeyimizi kendimiz yaptık. bak ağustosta biticek esime, kayınlarımın evlenmeden 5 ay once aldırdıkları şeylerin borcu... ben o taksiterle mobilya borcumu öderdim neyse tek tesellim diyorumki artık. evlenmeden önceydi ben ona karışamam. seni çok iyi anlıyorum canım. kaynanama gideriz beş dakka uğramaya eltilerim çocukları hep orda.gidince illa bakkala gideriz. annesinin evinede alır ve 30liradan aşağı çıkamayız. bide alıştı kaynanam odun bitti , kömür bitti dedi. bende kaldım öle benmi kalıyom burda dedim eşime benim dünya düğün borcum var diyorum.ben eşek gibi çalışıyorum diye cok para aldığımı falan düşünüyolar sanırım.

simdi kaynım ev alcakmış. benm 100 gramlık kolumdaki bileziği istiyo. bende o benim mehirim dedim. vermem dedim. eşim cok kıvrandı ama vermedim. sonra bi ev beğendim esim istemedi. kardesıne demişki borcum bitsin 500 heray verırım. bende heray 500 verceksen ben niye çalışıyom. belkıde kardeşıne söz verdiği için istemedi bilemem. ama işime taş koyanın allahta koysun dedım .1 haftada alcakları evı 2 aydır alamadılar. kredıde çıkmadı..oohhh

Ohh iyi yapmissn valla ayip ya kolay mi kazaniliyo hayret bisey bi taraflarini kırıp onlarda çalıssin bi zahmet

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…