Yemidoğan solunum sıkıntısı acillllllll yarfoö

Eyiryah1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
208
130
103
38
kızlar merhaba çok üzgünüm kahroluyorum dün 39+4 te sezeryanla doğum yaptım bebeğim karnımda su yutmuş hırıltısı varmış ve akciğerinde hafif enfeksiyon varmış. Şuan yoğun bakımda böyle bir durum yaşayan varmı nolur yardım edin

Ben yasadim canim sakin ol öncelikle, üstelik normal dogumdu benim doğduktan birkaç saat sonra başladı sıkıntı sonra yoğun bakıma aldılar 1 hafta kaldı makine ile nefes alıyordu yavrum, enfeksiyon ve su var dediler bizede; üzülme tedavisi olan birşey en azindan; tabi 1 hafta bana çok zor geçti ;ama üzülme sutunu sagmaya başla makine ile

Anne sütü çok önemli faydalı ilk sürümü ben çok az çıkmıştı şırınga ile götürüp vermiştim hatta süt posetine bile dolduramadim ama o bile faydalı dedi hemşireler

Ben yasadim canim sakin ol öncelikle, üstelik normal dogumdu benim doğduktan birkaç saat sonra başladı sıkıntı sonra yoğun bakıma aldılar 1 hafta kaldı makine ile nefes alıyordu yavrum, enfeksiyon ve su var dediler bizede; üzülme tedavisi olan birşey en azindan; tabi 1 hafta bana çok zor geçti ;ama üzülme sutunu sagmaya başla makine ile

Şimdi 8 aylık oldu neredeyse çok şükür hiçbir sıkıntı kalmadı ve bir kere bile hasta olmadı o zamandan beri bebegim

Bende dün geceden sağmaya başladım çok az geliyo 1,2 kaşık hortumla ağzından vermeye başlamışlar ama çok üzülüyorum ona dokunamıyorum heran kötü bir haber gelir diye kahroluyorum tedavisi vardır dimi

Seninki iyileşir içini ferah tut; konuyu görünce online oldum hemen ; aynı şeyleri yaşadığım için şu an çok iyi anlıyorum seni ; allahım onu iyileşti diye dua ediyordum hergün; herkes tedavisi olan birşey üzülme diyordu ama içim gidiyordu

Bende dün geceden sağmaya başladım çok az geliyo 1,2 kaşık hortumla ağzından vermeye başlamışlar ama çok üzülüyorum ona dokunamıyorum heran kötü bir haber gelir diye kahroluyorum tedavisi vardır dimi
Tedavisi var ve su an emin ol en iyi tedaviyi görüyor; canını sıkma süt sagmaya odaklan , 3 veya 4. Gün dokunabilmistm ben kuveze elimi sokup , devlettemi ozeldemi su an bebis

Özelde canım ümraniye de çok hızlı nefes alıp veriyomuş kan tahlillerinde hafif enfeksiyon çıkmış bide bronşlarında hafif iltahap varmış ama şuan solunum makimasına bağlı çıkartmayı göze alamıyorlar tedavisi daha kaç gün sürer belli değil okadar kötüyüm ki sürekli ağlıyorum kahroldum bittim bakalım yarın sabah kardiyoloji doktoruda eko çekicekmiş bir sorun varmı diye inşaAllah onda da bişey çıkmaz

Konuyu gorunce yazmak istedim ben de ayni seyi yasadim ve ne hissettigini cok iyi bildigim icin.
benim kizim da dogduktan bi kac saat sonra solunum sikintisi sebebiyle kuvoze konuldu ve on gun kaldi yogun bakimda.
hayatimda gunlerin saatlerin gecmedigi on gundu benim icin.ama korkulacak bir durum degil uzulme.icim pir pir hep kotu bir haber alacakmisim gibi gelirdim her gun.
Doktorlar bana dedi ki uzulme burda ki durumu en hafif olan senin bebegin ve bir hafta on gun sonra kucaginda bebeginle birlikte cikacaksiniz buradan.
Gercekten de neler vardi aylardir yatan bebekler her gun gelip giden anne babalar uzak oldugu icin her gun gelemeyenler.
Icini ferah tut allahin izniyle en kisa zamanda bebegini alip evine donersin insaallah

İ
Konuyu gorunce yazmak istedim ben de ayni seyi yasadim ve ne hissettigini cok iyi bildigim icin.
benim kizim da dogduktan bi kac saat sonra solunum sikintisi sebebiyle kuvoze konuldu ve on gun kaldi yogun bakimda.
hayatimda gunlerin saatlerin gecmedigi on gundu benim icin.ama korkulacak bir durum degil uzulme.icim pir pir hep kotu bir haber alacakmisim gibi gelirdim her gun.
Doktorlar bana dedi ki uzulme burda ki durumu en hafif olan senin bebegin ve bir hafta on gun sonra kucaginda bebeginle birlikte cikacaksiniz buradan.
Gercekten de neler vardi aylardir yatan bebekler her gun gelip giden anne babalar uzak oldugu icin her gun gelemeyenler.
Icini ferah tut allahin izniyle en kisa zamanda bebegini alip evine donersin insaallah[

Canım bizde su yutma filan yoktu ama akciğer enfeksiyonu vardı antibiyotik tedavisi oldu 3 gün küvezdeydi sonra çıktı 9 gün hastanede kaldik.şükür şimdi 11. Aya girdik. Inşallah iyileşir hafif enfeksiyonmuş zaten allah acil şifalar versin canım

Çok hızlı nefes alıp veriyomuş canım solunum makinasına bağlı ağzında hortum var şuan

Çok hızlı nefes alıp veriyomuş canım solunum makinasına bağlı ağzında hortum var şuan
Benimde aynıydi canim doğdu 1 saat sonra hızlı solunumu var diye küveze aldılar ağzında burnunda hortumlar vardı bi kaç gün sonra çıkardılar kafasına astronot başlığı gibi cam bi şey taktılar durumu iyiye gittiği için sonra onuda çıkarıp küvezin içine hava verdiler sonra küvezden çıktı ben yanında kaldım koltukta yattım antibiyotik tedavisi devam ettiği için sonrada çıktık canım inşallah senin bebisinde hemen iyileşir bende çok ağlıyordum ama şükür çabuk iyileşen bi durummuş

Az önce doktorla görüştük hortumu ağzından çıkarıp burnuna takmışlar şuan o şekilde nefes alıyormuş bu iyi bişeymi kötü bişeymi onu bile anlayamıyorum

Back
X