• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemekteyizdeki yemek takımı yardıııııııımmmmmmmm

irem85_09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
120
0
116
Manisa
yemekteyiz 28 ocak 2010 çarşamba günü yarışan ümran hanımın yemek takımları çok harikaydı. siyahlıydı. tam benim istediğim gibi. ondan almak istiyorum. markasını bilen var mı? çok hoşum gitti. yardımcı olursanız sevinirim.

canım o baya kaliteli birseysi üstünde savaroski taşları falan vardı bulsan da biraz bütçüyi aşar gibi geliyo bana:(

canım benim royal porselen markası yaklaşık 5bin küsür liraydı bugün bursadaki ocakhome.da vardı resmen gözlerim böle oldu:1shok:

hani siyahlı + altın rengi takımı diyorsun değil mi? benim de çok hoşuma gitti ama öyle bir takımla o bayanın yaptığı gibi altın rengi çatal-kaşık seti kullanmak gerek.

karaca nın değil onu biliyorum. çünkü karacanın hiçbir mağazasında ya da internet sitesinde göremedim. evet siyahlı ve altın sarılıydı. nolur yardım edin kızlar. kesinlikle kararımı verdim. ondan istiyorum.........

canım bone chinaymış o.
googledan cemile.com.tr ye gir. ana sayfada zaten o takımın fotoğrafı var.
satış noktalarına bak. manisada olan bi yerin numarası var arayıp öğrenebilirsin

ben eminnündeydim ctesi, doğubanka gittim ütü almak için... sirkeciden doğu bankın olduğu sokağa girdiğinde sağ klda bir mağazada gördüm, aa dedim yemekteyizdeki takım... Ama bana çok abartılı şatafatlı geldği için o zaman da beğenmemiştim, görünce de beğenmedim....

canım bone chinaymış o.
googledan cemile.com.tr ye gir. ana sayfada zaten o takımın fotoğrafı var.
satış noktalarına bak. manisada olan bi yerin numarası var arayıp öğrenebilirsin

teşekkürler hayatım. sitede resmini gördüm ama ben o siteyi çok karışık buldum. o takımın markası royal porcelen mi, yoksa cemile mi? royal porcelen e giriyorum orda bulamıyorum takımı.bir de sen nasıl buldun ya çok merak ettim. ben baya araştırdım ama blamamıştım.

teşekkürler hayatım. sitede resmini gördüm ama ben o siteyi çok karışık buldum. o takımın markası royal porcelen mi, yoksa cemile mi? royal porcelen e giriyorum orda bulamıyorum takımı.bir de sen nasıl buldun ya çok merak ettim. ben baya araştırdım ama blamamıştım.

genelde pahalı yemek takımları bone china oluyor.a.s
o siteyide biliyordum önceden bi baktım var mı diye. ilk sayfada gördüm senn dediğini.
eğer alırsan güle güle kullana.s.

iremcim caevahir alışveriş merkezinde gördüm geçen gün,ama acayip pahalıyıdı :O 3bin-5bin civarı yani...yakındanda çok güzel ama...;)

bu arada bhr20 senin adında aslında bahriyemi bahar mı bi arkadaşım varrda omusun diye merak ettim

Back