Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kendi adıma dedim canım, birşey olmaz ama ben tavuk görmek istemiyorum uzuuuunca bir süre ve yarışmaya katılamam.
Gerçi bu kategoriye katılmasam da olur.
Orada hazırladığımız yiyeceğin tarifini fotoğraflarıyla beraber ekliyoruz.
Fotoğraflarda da malzemeleri, yapım aşamasını ve sunumu çekiyoruz. (Sunum kısmında iki tane fotoğraf olmalı; birinde o günün tarihi yazılı kağıt olması gerekiyor, diğeri de kağıtsız.)
Son olarak tarifimizde o kategorideki sponsor markanın bir ürününü kullanmak zorundayız ve başlığa da "Tarifin Adı - ....... Sponsorluğunda" şeklinde yazıyoruz. Bu kadar
merhaba merak ettiğim bi konu var bende yarışmaya katılmak istiyorum yanlız benim yapmayı düşündüğüm tasarladığım 2 tatlı da yapılmış, aynı tatlıdan tabii ki tarif bize özgün olacak bende yapabilir miyim?
merhaba merak ettiğim bi konu var bende yarışmaya katılmak istiyorum yanlız benim yapmayı düşündüğüm tasarladığım 2 tatlı da yapılmış, aynı tatlıdan tabii ki tarif bize özgün olacak bende yapabilir miyim?