- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Hadi bakalım bekleyelim bakalım :))Zaten bugün açılır deyim bari,sütlü veya şerbetli tatlı
Taktın tavuğa canım benimTavukk deyomm en son 2014te yapılmış :)
Tavuk olsun nolır kii??Taktın tavuğa canım benimtatlı olsun
Ben kendi adıma dedim canım, birşey olmaz ama ben tavuk görmek istemiyorum uzuuuunca bir süre ve yarışmaya katılamam.Tavuk olsun nolır kii??
Zaten ben tavuk deyip durduğum için Kazen tavuk yapmıycak kategoriyiTaktın tavuğa canım benimtatlı olsun
Keşkeee toyuk olsaaaTavuk olsun nolır kii??
Allah razı olsun kuzumZaten ben tavuk deyip durduğum için Kazen tavuk yapmıycak kategoriyiseni düşündüğümden masus tavuk diyorum
Bu bölüme yeni konu açacaksınızyarışmaya nasıl katılıyoruz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/yarışmaya nasıl katılıyoruz
Aynı tatlıdan yapabilirsin.. sorun olmazmerhaba merak ettiğim bi konu var bende yarışmaya katılmak istiyorum yanlız benim yapmayı düşündüğüm tasarladığım 2 tatlı da yapılmış, aynı tatlıdan tabii ki tarif bize özgün olacak bende yapabilir miyim?
teşekkür ederim üşenmezsem hafta sonu yapıp katılıcam inşallahAynı tatlıdan yapabilirsin.. sorun olmaz
Bende yapıcam da diyet işi düşündürüyo beniteşekkür ederim üşenmezsem hafta sonu yapıp katılıcam inşallah
beni de düşündürüyordu ama misafir gelicek tüketilir diye umuyorumBende yapıcam da diyet işi düşündürüyo beni
Ramazan Sofralarını bekliyoruzNevreste neye karar verildi??
Ramazan sofralarına çok var daha ,öteki ay başlasa Ramazan sofraları,bu ay araya başka kategori olsa da olur aslındaRamazan Sofralarını bekliyoruz