Yemekteyiz - Show Tv

bugunu özetlemek gerekirse garib leyladan çok daha iyiydi ama nedense aynı puanı aldıı..
murata vee o çok konuşan kadına sinir oluyorum yaaa..
garibin sofra düzeni hizmeti yaptıgı yemekler bi erkeğe göre güzeldi..
yaa anlamıyorum ben bi yere misafirlere gitsem aaaa çorba çok sıcakmış diye bağırmam değişik insanlarr...
ayrıca murata gıcık oldum yaaa ana yemekten bi kaşık alsan ölürmüsün üstendekileri all yee tavugu..
bence abartıyolarrr...:dilcikar:

ben Garip i sevdim..Leyla dan çok daha iyiydi.Aynı puanı almalarına şaştım..Ayrıca yemek sonrası Murat hakkındaki bütün yorumları doğruydu..Murat kompleksli at gözlüklü gıcık herifin teki..Öbür çok konuşan kadının adı neydi unuttum hani şu ingilterede dadılık yapan..Yüzü gülümsüyor ama lafları diken gibi söylüyor..içi başka dışı başka..Ama bu gün maskesini düşürmeye başladı...Leyla yı tutmuyorum ama herkesin içinde kızı küçük düşürmeye çalışması yanlıştı..Sen mutfaktaki poşetleri nereye soktun lafı onun ne kadar bayağı biri olduğunu gösteriyor..Üslubu çok yanlış...Bu haftanın en gıcık 2 tipi Murat ve o kadın bence...:dilcikar:

bugünki cocuk cok beyefendice davrandı bence
dünki kıza nazarann agır ve daha güzel bir menü hazırladı ama maşallah herkes bişey buldu
ortamı germeye calışmalarına ragmen kibarca cevaplar verdi
ben sevdim garipi

bugünkinin eli yemeğe çok yatkındı bence.bir erkek olarak gayet iyiydi.
ama neden erkekler gitgide bu kadar yumuşar anlayamıyorum.yoksa benmi yanılıyorum.

Son düzenleme:
zaten bu haftaki yarışmacılar sıkıcı bide yarısı haberlerden önce yarısı haberlerden sonra olması programın zevkini kaçırıyoo

O dadılık yapmış olan bayanın yüzü melek gibi gülümsüyor ama dili yılan gibi sokuyor valla..benneyaptımki

Hep yedikleri yemekleri hakir görüyolar başkasının yaptığı basit kendi yaptığı en güzeli en ağırı pes vallahi..yasakkelime

Biraz adil olun yaa...:1closedeyes:

Yok dağınıklıği sevmezmiş titizmiş görcez bakalım ağzının laf yaptığı kadar eli iş yapcakmı...:dilcikar:

O dadılık yapmış olan bayanın yüzü melek gibi gülümsüyor ama dili yılan gibi sokuyor valla..benneyaptımki

Hep yedikleri yemekleri hakir görüyolar başkasının yaptığı basit kendi yaptığı en güzeli en ağırı pes vallahi..yasakkelime

Biraz adil olun yaa...:1closedeyes:

Yok dağınıklıği sevmezmiş titizmiş görcez bakalım ağzının laf yaptığı kadar eli iş yapcakmı...:dilcikar:

onuda öcez bakalım nasıl yapcek:dilcikar:

inş garip kazanırhihoyyyt

bugünkinin eli yemeğe çok yatkındı bence.bir erkek olarak gayet iyiydi.
am neden erkekler gitgide bu kadar yumuşar anlayamıyorum.yoksa benmi yanılıyorum.

Bir erkeğin yemek yapması,mutfağa girmesi yumuşaklık mı ??:1shok:

Yapmayın....

Çok yanlış bir düşünce.....

ya ben eskısı gıbı zevkle ızleyemıyorum..yarısı ana haberden once yarısı sonra falan ..hıc guzel olmadı boyle..ınsanlarla dalga gecıyolar resmen :dilcikar:

bende aynen eskisi gibi zevkle izlemiyorum öylesine izliyorum
yakında bununda suyunu çıkarırlar
bu arada garip kazanır inşallah

Bir erkeğin yemek yapması,mutfağa girmesi yumuşaklık mı ??:1shok:

Yapmayın....

Çok yanlış bir düşünce.....

.Erkekler yumaşamıyor bence artık ev hayatlarında da yer alıyorlar hem sosyal hayatında cinsiyetine uygun davranan ama son derece güzel yemek yapan babalar ,eşler, yöneticiler ..vs var... iyiki de varlar...a.s.

X