Yemekteyiz - Show Tv

birbirlerinin tel. numaraları vardı ümite söylemiştir nil önceden konuşmuşlardır.sürpriz filan değil yani.bence ümit o yüzden yerinden bile kalkmadı.

Sahra Hn çok ugraşmıştı o gün
kıllar çıkınca kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm
Gerçi o talihsiz olay olmasada Sibel can çakması nil ve şenginar önyargılı gitmiştİ
Olay çıkaracak bişey bulurlardı mutlaka

arkadaşız dostuz deyipte herkesin birbirine verdigi 3ler çok acımasıscaydı
hele şenginar ın BEN 7 PUANIMI EV HANIMLIGINA VERİRİİM DEYİPTE HERKESE 3 VERMESİ ÇOK KOMİKTİ...

BENDE SİZE KATILIYORUM ÜMİT YEMEKLERİ YEMEDİGİ HALDE
DÜNYANIN EN GÜSEL YEMEKLERİ BELKİDE ONLARDI DEYİP 8 PUANI SAHRA YA VERMESİ ÇOK BÜYÜK BİR ERDEMLİKTİİ

ARKADAŞLARDAN BİRİ ÜMİT İN GÖZÜYLE NİL E YORUM YAPMIŞ BENDE KATILIYORUM
HELE ELBİSESİNİ İÇ ÇAMAŞIRINA SIKIŞTIRIP OYNAMASI YOK MUYDU HELE O AGLAMASI ÇOK KOMİKTİ
ALLAH KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN ŞÖHRET İÇİN...

güzel bi yemek programı cokacimcoook
aması var bu program sanaryo kıslar yani düzmece:)-tatlicadiarzu-
evde kızımla izliyorum
ve eşimle oğlumada baktıryorum
erkelerin ne kadar başırılı , olduklarını gorsün istiyom
ve yemeklerin ne kadar zahmetle hazırlandığını bilsinler
biz bunu yemeyiz biz şunu yemeyiz,
bıraksınlar diye ama malesef bu yemek programı bizde tam tersi oldu
artık oğlum ve eşim herşeyi istemeye başladıııııı:):roflol::roflol:

NİL: birazdan kusuvercekmiş gibi silikonlu dudaklarını bi garip yapa yapa sütlaç yeme becerisine sahip hatun.

şeydanın bakışlarına bakınn

boğacağım seni dermiş gibi bakıyo şeyda nile:roflol::roflol:

evet canım eteğini kaldırmaktan ne anlıyor bilmem....

sahra ona bacakların çok güzel , çorap reklamında oynamalısın felan dedi ya ilk gün ondan ikide bir açıp duruyo. elinden gelse soyunacak hani.
lülülülülülü

nilin elbisesinide hiç beğenmedim hişç yakışmamıştı. resmen lastikli eteği yukarı çekmiş gibiydi. hele arkadan iğrenç duruyodu.

naim benden daha kibar daha oynak daha alımlıhihoyyyt

kızlar dün akşam nil, esra erol un programında keman çaldı gördünüzmü?
ay nne uyuz kadın ya derdi meşhur olmak bence..

Hele sonuçlar açıklanınca
Nil sahra abladan geri kaldıgını ögrenince
----şaka mı bu
----sana nie şaka yapayım

dedi ya Ümit
içimin yağları eridiii resmen

Sahra hanım'ın masasındaki tüyler bence üzerine örttüğü tülden kaynaklandı.Tül yerdeki tüyleri toplayıp masaya bıraktı bir güzel. Gerçi pekde temiz değildi mutfakta ama yinede Nil'in tavırları çok terbiyesizceydi. Ümit'in evinde Sahra Hanım konuşurken Nil'in suratındaki salakça ifadeler, kadınla dalga geçmeler.Yazıkki Türkiye Nil gibi bir sanatçı kazanmış

YEMEKTEYİZ STRESLİYİZ

Show Tv’de yeni bir formatta yarışma programı çıktı. Televizyon izlerken rast geldiğim programı üstün körü birkaç kez izlemiştim fakat itici gelmişti. O yüzden pek önemsememiştim. Birkaç tanıdık, hanım çay sunarken ya da yemek koyarken “Sunum mükemmel” türünden espri yapınca yarışmanın izleyeninin de çok olduğunu fark ettim. İnternet âleminde, fanatikleri çoğalınca, bu yarışma dikkatimi celbetti. Hele bayram programının çok olaylı olacağı da forumlarda vurgulanınca dedim; bir izleyeyim ve yarışmanın neden bu kadar çok tutulduğunu anlayayım.

Bayram yarışmasını izleyince anladım ki bu yarışma reyting rekorlarını altüst edecek. Nitekim de öyle oldu. Nasıl etmesin ki? Facebook da bile üye sayısının kısa bir sürede 6460 sayısına ulaştığını gözlerimizle gördük. Sonradan baktığımız ölçümler bizleri yalancı çıkarmadı. Sadece program değil yarışmacılar bile çok renkli. Düşünün ilginç saç tiplemesi ve konuşmalarıyla Terkos suyu içen “FAFORİM HASAN”, yemekleri yetişmeyince kendisine kızanlara “Menü falan yok. İflas ettim. Üzüm var üzüm yiyin” diye cevap veren “ÜZÜM ÜMİT” birçok hanıma taş çıkartan yemekler yapan SARMACI NAİM bunlardan bir kaçı.

Bayram yarışmasına Kemancı Nil, Umrumda Değil Şeyda, Sarmacı Naim, Üzüm Ümit ve Güzellik Uzmanı Sahra katılmıştı.

Senaryo mu değil mi anlaması güç. Ne olduğunu kestiremediğimiz bu yarışmada insanları hayretlere düşüren karaktersizlikler oldu. Şeyda hanım kendisi yarışmayı kazanabilmek için doğru bir cümleyi alarak kendi yanlışına alet etmiş. "Ben herkesten ev hanımlığı isterim." Naim’den ya da Ümit gibi iki erkekten ev hanımlığı istemenin mantığı nedir? Hiçbir şeyin umurunda olmadığını söyleyen bu bayanın umurunda olan tek şey yarışmayı kazanması, bu aşikâr. Hele Sahra’nın evinde tabaklardan kıl çıkması üzerine yaptığı sahte ayılıp bayılmalar izleyenleri delirtmiştir herhalde. Yemeğinden kıl çıkıp da tansiyonu yükselen birini ilk defa gördüm.

Nil ise son gün daha büyük rezillikler yaptı. Kendisinden yaşça büyük bir hanıma söylediği sözler yaptığı hareketler hiç hoş değildi. Hele Ümit’in evinin kendi evi olduğunu ifade eden bu bayanın sonradan Ümit’e utanmadan 3 puan vermesi tam bir komedi idi.

Sahra hanımın daha önceki yorumlarında Naim önceden ödül aldı, tekrar almasını istemiyorum diye vurgulaması vardı. Naim bunu anlamış olmalı ki sordu, Sahra hanıma. Ama Sahra hanım ben öyle bir şey düşünmedim dedi. Bu resmen milyonlara karşı söylenen bir yalandı. Devamlı hijyenden bahseden Sahra hanımın kendi evinde yemekleri salatayı ojeli elleriyle karıştırması midemizi kaldırdı.

Nil’in Sahra’nın Şeyda’nın tavırlarını görünce, bu ne biçim bir tiyatro dedim.. Dedim inşallah bunlardan birisi kazanmaz. Nitekim öyle oldu. Naim kazandı. Naim hem de kendisinin en büyük rakibinin Ümit olduğunu bile bile 9 puan verdi.

Neden mi mutlu oldum Naim’in kazanmasına, çünkü kazanan dürüstlük ahlak ve işini iyi yapabilmekti. Ümit ya da Naim dışında birisi kazansa entrika çeviren, herkese üstten bakan, yalan konuşabilen insanların bu yarışmada ve toplumda rağbet göreceğini görmemek mümkün değil. Nil’in kazanacağını farz etseydik bundan sonra ki yarışmacılar Nil gibi davranıp en yakın arkadaşlarını arkadan vuracaklar.

Sonuncu olduğunu öğrenen Nil’in son cümlesi beni hayli keyiflendirdi. “Şaka mı bu?” Hayır şaka değil. Aslında kaybeden Nil değil yalan hile gibi kötü huylarıydı. Başarıya giden her yol mubahtır anlayışının da çöküşüydü aynı zamanda. Demek ki zafer doğru metodu doğru yerde kullanmakla elde ediliyormuş.

Bir sözümüz de program yapımcılarına. Bu yarışmayı artık daha fazla BBG formatına çevirmesinler. Kavga meraklısı olmayan bayanların çoğu yemeklerin yapılışını izliyor. Ayrıca not verme olayına seyirci ve bazı özel jüri üyeleri de katılmalı. Eğer bundan sonraki yarışmalar da bayramdaki gibi dalavere ile dolu olursa bir süre reytingler yüksek olur fakat sonra tamamen yok olurlar. Bazı senaryolar olabilir elbette. Hatta özel günlere mahsus programlar da çevrilebilir ama ne olursunuz bu programı eğiticilikten uzaklaştırmayın. Kısaca insanlar Yemekteyiz programında Yemek yesinler “BİRBİRLERİNİ YEMESİNLER.”

Son düzenleyen: Moderatör:
kadınların birbirleriyle değil de, daha çok erkeklerle anlaştığına şahit oldum. erkekler arasında savaş yaşanmıyor, ama kadınlar arasında maşallah sürüsüne bereket. laf sokmalar, kaale almıyorum tavırları, şimdi ağzını burnunu dağıtıcam havaları, muhatap olmam duruşları, bu ne be?

anlıyorum ki yarışmada erkeklerden daha çok kadınlar dişli

ya büyük haksızlık yaptılar o güzelim yemeklere 3 puancık verilir mi?:1no2:

aslında pek bayram sofrasınada benzememişti :dilcikar:

salata hariç 3 yemek kim doyar herkes bir çok yemek yaptı ama o 3 çeşitkafamçokkarıştı

nil çok gıcık bir kızdı iyikide kazanmamış niye öyle davranıyor acaba dikkat çekmek içinmi yetenekleriyle dikkat çekse daha iyi olurdu bence kendine güvenen lezzetli yemekler yapan hiç birşeyden korkmaz kendinden emin kavgasız gürültüsüz yapar yemeğini kavgalara kızıyorum birde ne güzel akşam yemeğine gitmişsin ye yemeğini ver puanını eğlen ne gerek var kavgaya sonuçta beş akşamcık tadını çıkarın dimiya bu dünya ne sana nede bana kalmaz sultan süleymana kalmadı böyle hiçbir kitap yazmaz neyi paylaşamıyorlarki anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…