Yemekteyiz - Show Tv

düzeyli bir yarışmaydı ama gene hak eden tam anlamıyla kazanmadı
ikizler veya mine hak ediyordu.:umursamaz:..
dilek hanım sürekli yediği şeylere bile yemem sevmem dedi bariz belli oluyodu osman amca bile anladı yemem yemem diyor dilek hanım balık etli yediği belli oluyo dedi kaydirigubbakcemile3

bence o kadın haketmedi mine hn hakkıydı ihtiyacıda yokmuş zaten yazık oldu bence halk oylamasını yeniden başlatmalılar kimse kimseye para yüzünden oy vermiyor ben olsam bugünkü hatuna 7 yada 8 verirdim

evet bugün herkezden daha güzel di
mine bence hakeden isimdi ama işte
ya bunları aç bırakıcan bakıyım neler yiyolar

bence bu formata bişey bulmaları lazım kimse hakettiüini alamıyor bence

bide uzun zamandır seyrettiğim en sakin ve en düzeyli programdı kıskançlıklar hariç tabii

Tek güzel yanı grubun saygılı olmasıydı. ılk kez bir grup, insanımızı iyi temsil etti.

aaa dilekmi aldı parayı :1shok:
ya mine almalıydı yada ikizler bencede
dikkat ediyorumda çoğunlukta ilk yarışanla son yarışanmı daha şanslı ne :sm_confused:

bende firsat buldukca izledim ama ikizlere bayildim cok kibar ve saygililar
aslinda oyle kirilarak konusan kisileri hic sevmem ama bunlar cok seker
birbirlerine bakarak konusmalari cok dogal geldi bana biraz alakasiz oldu sizin yazilara ama
bide enson gun yarisan kadindan o perfonmansi beklemezdim ne guzel herseyi profesyonelce yapti

evet bence de...
bu hafta hiç gerilmedik...
ama yine de mine kazanmalıydı diye düşünüyorum ben de...
:1rolleyes:

ben o gün sonuna kadar izleyemedim ama mine çok şekerdi bende kazanmasını isterdim.dediğim gibi hoş ve sakin bir haftaydı,ama bu hafta sakin geçeceğe benzemiyor

şimdi show tv de bu haftakileri izledim yine sesler yükseliyor
en güzel geçen haftaydı gerilim yoktu yüksek ses yoktu herkes çok kibardı

evet kesinlikle ilk defa gerilim olmadan bir yarışma oldu ama birincilik minenin olmalıydıturkbayragi

kavga gürültü olunca daha çok reyting oluyo diyorlar, ben bunu anlamıyorum, aksine çok kavga gürültü çıkıyorsa, ben izlemiyorum, yani program yemekteyiz, birbirimize laf sokmaktayız değil ki, bencede geçen haftaki yemekteyizi izlemek çok zevkliydi

Bu haftayı merakla bekliyorum. Ne kadar şikayet etsem de "Yemekteyiz" müthiş bir alışkanlık olmuş bende. Haftasonları yokluğunu inanılmaz hisseder olmuşum.

ben o gün sonuna kadar izleyemedim ama mine çok şekerdi bende kazanmasını isterdim.dediğim gibi hoş ve sakin bir haftaydı,ama bu hafta sakin geçeceğe benzemiyor

ben bu haftanın görüntülerini izlemedim,ama yine kavga gürültü başlarsa hiç şaşımam....

yılda en azından bir hafta gülen bir yüzle şu programı izledik ya yine bir yıl böyle sakin yarışmacıları aratırlarsa buna da şaşırmam...

ay bu hafta çok sinir bozucu olcak bence, hele gözlüklü bi adam var ki akıllara zararakannehirakannehirakannehir

ay bu hafta çok sinir bozucu olcak bence, hele gözlüklü bi adam var ki akıllara zararakannehirakannehirakannehir

böyle seviyesiz tipleri özellikle seçiyorlar ki reyting tavan yapsın bakanlar sinirlensin diye herhalde zaten b,ir kişi yetiyor ortalığın düzeninin bozulmasına

çiğdem hanım pek becerikli bi hanıma benzemiyo, başarlı olacak gibi değil:hulya:

X