Yemekteyiz - Show Tv

ay kac puan aldı o sarı kadın ,ızleyemedım bır turlu..

herkes 2 puan verdi, 8 puan aldı, hak ettiği puanı aldı bence, tas kebabı ve böreği güzel gibiydi sadece
erkekler napcak merak ediyorum o kadar böbürlendilerki, muhteşem yemek yapcaklar herhalde, bugunde sıra yasemin de, dilekle, denize sinir olup zıvanadan çıkmazsa belki önde gidebilir

sagol cnım..

en cok berber olan adamı merak edıyorum ne yapıcak dıye,ay nasıl konusuyor o oyle kadafını sallıyor fılan ,bır de aglıcak neredeyse kaydirigubbakcemile3

bugun de ızleyemıyeecegım sanırım artık hepsını toptan cumartesı gunu ızlerım ,tabı onu da ızleyebılırsem akannehir

deniz hanım ve berber oğlana sinir oldum yaa neonlar öylee uyuzlar, deniz hanım halk oylamasında kesin sonuncu olur herkesi çok aşşağlıyo kendini ne zannediyosa

Dün Show Tv yayını yoktu bizde ve Deniz hanımı izleyemedim. Tahminimce fiyasko olmalı.
Pazartesi günü Dilek'i çok aşağıladı Deniz hanım. daha tadına bakmadan yok bu o değil, benim bildiğim bu böyle olmaz falan...
ınsan rakibi de olsa saygı duymalı.
Bakalım bu gün neler olacak?

sagol cnım..

en cok berber olan adamı merak edıyorum ne yapıcak dıye,ay nasıl konusuyor o oyle kadafını sallıyor fılan ,bır de aglıcak neredeyse kaydirigubbakcemile3

bugun de ızleyemıyeecegım sanırım artık hepsını toptan cumartesı gunu ızlerım ,tabı onu da ızleyebılırsem akannehir

kız, cumartesi yemekteyiz yokkikaydirigubbakcemile3

deniz hanım ve berber oğlana sinir oldum yaa neonlar öylee uyuzlar, deniz hanım halk oylamasında kesin sonuncu olur herkesi çok aşşağlıyo kendini ne zannediyosa

kesinlikle sonuncu olcak, bırakta nasıl hanımefendi olduğuna başkaları karar versin, ben şöyle hanımefendiyim, böyle havalıyım, aman ne de bakımlıyım, millet bana bayılır diyip, herkesi küçümseyip kendini övmekle hanımefendi olunmuyor yani

ya bide yarım tencere zeytinyağlı barbunyayı sevis tabağına alıp diğer yarısını çöpüne devirirken hiç mi acımadı merka ediyorumakannehir

Son düzenleme:
Dün Show Tv yayını yoktu bizde ve Deniz hanımı izleyemedim. Tahminimce fiyasko olmalı.
Pazartesi günü Dilek'i çok aşağıladı Deniz hanım. daha tadına bakmadan yok bu o değil, benim bildiğim bu böyle olmaz falan...
ınsan rakibi de olsa saygı duymalı.
Bakalım bu gün neler olacak?

ay canım izlemeliydin, her bakışı gülüşü bakışı, lafları mimiğiyle misafirlerini aşağladı, hatta hataylıları ve yöreselliğide, en azından dilek kendi günün acısını çıkardı

ay berber çok gıcık yok dileğin evinde sufra yoktu, efendim sufrasız soframı olurmuş falan filan, bu berber normalde suframı kullanıyor merak ettim
yok runnersız, sufrasız masamı olurmuş

Ya bu berber Hakan mıydı neydi çok gıcık taktı tabağa sanki evinde hergün supla tabak kullanıyodaÇok üzgünüm çoook

Ya bu berber Hakanmıydı neydi; çok gıcık taktı tabağa sanki evinde hergün supla tabak kullanıyoda:eek:lmaz:

deniz hm dilek hmı hiç kaale almadı aşağıladı resmen ve aynı zamanda şakir beyide kaale almadı kendisi istanbuldan hataya gitmiş bişey sanıyo çok havalıydı.dilek hmda bi susmadı gitti acısını çıkardı yemekleri beğenmedi çantasından gofretini çıkardı yedi çokta iyi yaptı deniz hm.a karşı.

dün yarışan deniz hanım hataylıları küçümsüyordu hatayda sadece et meze künefe yapılmıyor çok zengin mutfağı var kendini ne kadar kültürlü zannediyor. ben hatay yemeği yemem yapmamda akannehir yarışmaya hataydan katılıyorsan2 çeşit yemeğinden yapsaydın bieşeyler öğrenseydik ben hatay yarışmasını duyunca çok sewindim mutfağına bayılırım bir meze öğrenirim die amanerde akannehir deniz hanımı görünce :1shok::1shok:sadece aşağlayıcı bakış popo göğüs izledik :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

evet kadın yemek yaparken nebiçim giyinmişti daracık kadife eşofmana benzer tayt gibi saran bişey popo meydanda, bide göğüsleri açık eğildikçe iğrenç buruşuk göğüsler izledik, tırnaklarda o biçim yani, bide beni herkes kokoş görünce sen yemek yapabiliyomsnn diye şaşırıyorlar ben turşumuda reçelimide kendim yaparım dio salak kadın bende yaparım turşu bende yaparım reçel, o yaşa gelmişsin e yapıver bi zahmet yani. oh dilekte iyi söledi o tırnaklarlamı yaptınız dedi laelaelaelaelae

Dinime küfreden müslüman olsa.. Birbirlerine söyleniyorlar ama kendileri çok da matah değiller.
Dilek dün Deniz hanımın tırnaklarına söylendi ama önceki gün de kendi herşeyi mıncıkladı...
Yemeğin birine çok nane kokuyo dedi.. Kendi yaptığı salatanın içindeki naneyi bile yıkamadı.. kafamçokkarıştı

ya deniz tam dayaklık, insan bu kadar gıcık olmaz, gıcık ötesi, o kadar hazır ki her an arıza çıkarmaya ve milleti küçümsemeye
daha yaseminin menüsünü okuken bu çok basit, hataylıların çok basit bi yemeği, iki dakkalık iş buda, sanki kendisi çok tefarrutalı bişey yaptı, puding, basit bi börek, et, güzel et alırsan atarsın pişer zaten, hazır haşladığı barbunyadan zeytinyağlı
insan biraz kendine bakarda konuşur, valla çok sevindim dün 8 puan aldığına, ukala

şu denizin Hatay yemekleri hakkında yorum yapması için 5 yıl değil 55 yıl daha kalması gerek

X