Yemekteyiz - Show Tv

bencede selen haketti
ayrıca cılt uzmanı bayan adını unuttum sımdı
işte o cok oynuyo bence hasan bey bazı yerlerde cok haklı

evet ya berrak ne fena bır kadın 1 puan verdı ya oh olsun kazanamadı yuzunu merak edıyorum kazanamadıgını ogrenınce hasan amcada cıldırttı valla cok alınmıs burcu ne acaba yanındakılere Allah sabır versın

terbiyesizlikle eleştirinin bir sınırı vardır.
hasan bey ise terbiyesizliğin en alasını yaptı.
programlara çıkmaya başlamış demek amacına da ulaşmıştır işte.
söyleyecek söz vardıysa, dün cevap verecekti, herkesin içinde bu kadar kibar bir ortamda o kadar sırıttı ki yaptıkları..
şuan program bitti ve sahra hanım'ın evinde bırakın yemek tatmayı terbiyesizliğiyle midemi kaldırdı.
terkos su diye bağırdı ama gelen suyu içerken bile rengi değişti.
ve bence sahra hanım'a duyulan saygı onu komplekse soktuğu için o kadar acımasız oldu.

ama yinede benim izlediklerim arasında favorim
suratsız bir teyze vardı, çok bilmiş, ümit bey'in evine gitmişlerdi,son geceydi, serdar vardı hani..kaptan genç bi çocuk..
ümit bey'in kafa on numaraydı ama o çok bilmişi kapak etti ya..
kalk git dedi ya..
bittim işte ben:)

doğrumudur
doğrudur
saygılarımla
arz ederim

(bunu da yeni gaffur falan yapmazlar inşallah!!)

Ayy hi hi kızlar yeni yarışmacılar oldukça ilginç...-tatlicadiarzu-

Hele erkeklerden bi tanesi :jeyyar:

Önümüzdeki haftada bizi müthiş bir yarışma bekliyor hihoyyyt

benm bu yarışmada faforim selen'di ve kazandı,hak etti bence kimse hakkında kırıcı yorum yapmadı,gelecek haftaki yarışmacıları gösterdiler,bir tek doğru düzgün tip yok,bence özellikle seçiyorlar,ben gitsem beni almazlar,anormallik hoşlarına gidiyor show tvnin :kahve:

sınır sınır sınır oldum o hasana eger suan yanımda olsa kesın patalardım uyus ettı bnı ya:eek:klava::eek:klava::eek:klava:
ayrca berrakta ııkı begenemedı begense allah bılır masada bse olmaz yahuukafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
serenınde kazanmansı ııoldu en duzgun yemek ondan cıktı[a.s.a.s./B]

Hasan bey ne ilginç bir adam ya.Sinir şey.Yemek tabağını kafasından boca edesi geliyor insanın.Arz ederim.Yarışmayı Selen kazandı yamakler güzeldi.Doğru mudur?Doğrudur.

Hasan Bey'den inciler:
'Ben salatayı dekoltesiz yemem'

'Evinde 'naylon' koltuk varsa katılmayacaksın yarışmaya'

'Saygısızlığı çok severim'

'Ben saçıma bile jöle sürmüyorum, neden yiyeyim ki!'

'Sen kim oluyorsun ki çupra yapıyorsun?'

'Bulgurun kıvamını tutturdunmu da patlıcan koyuyorsun içine'

'Böyle nostaljik masalarda mum ışığında güneş gözlüğü takarım'

saygılarımla,
arz ederim...

yarışmayı yüklensin diye en ilğinç tipleri seçiyorlar.hasan bey kafadan rahatsızdı o belli.berrak sinsiydi.sahra hanım reklam için katılmış oda belli.küçük bey etkisiz elemandı.yine en iyisi kazandı.
gelecek haftanın tuaf tipi şarkıcı olmaya çalışan gayimtrak bir çocuk.gelecek haftayıda o izletir artık.

Hasan Bey'den inciler:
'Ben salatayı dekoltesiz yemem'

'Evinde 'naylon' koltuk varsa katılmayacaksın yarışmaya'

'Saygısızlığı çok severim'

'Ben saçıma bile jöle sürmüyorum, neden yiyeyim ki!'

'Sen kim oluyorsun ki çupra yapıyorsun?'

'Bulgurun kıvamını tutturdunmu da patlıcan koyuyorsun içine'

'Böyle nostaljik masalarda mum ışığında güneş gözlüğü takarım'

saygılarımla,arz ederim...

:roflol::roflol:baştan beri çok sinir bi insan hasan birde meşur olursa görün artık arz ederimleri:roflol:

X