Yemekteyiz - Show Tv

arkadaslar keserek yayınlıolarya akşam acaba gün içinde yaşanan diger bolumlerıde verıolarmı bılen varmı?bnce hasan kırıktı ya.eeeeeeee gazıno gazıno dolaşmış ve bunun reklemını yapan adamdan ne beklersınkı...hasan=''ben tatlıyı en marka yerlerde yerim şimdi isim veremem.söylesem agzınız acık kalır''

sahra hanım selene yemekten sonra ne güzel iltifatlarda bulunmuştu.
puanıda iyi vermişti.ama selen sürekli sahra hanımın yameklerine garip,garip bahaneler buldu.
ev sahibliğine,jestlerine pozitif hiç bir yorum yapmadı.
sahra hanım dolu,dolu bir bayandı.hepsininde ondan öğrenecekleri çook şeyler var.
serdar kendini hep bir sıfır önde gördü. berrak çok kıskançtı.
selende kameralara yorum yaparken şakıdı ama kalabalıkta pasif kalmayı tercih etti.
hasan bey YORUMSUZ............

Arz ederim niye sinirlendi sonuna yetiştim o kadının kıtabını almıyordu sureklı kızıyordu merak ettim :)

kızlara 2 tane hediye vermiş ona niye 1 taneymiş.serdar'ın hediyesi de daha kalınmış.ona incecik bi kitap vermiş.sinirledi hasan amcamız da bu duruma:roflol:

kızlara 2 tane hediye vermiş ona niye 1 taneymiş.serdar'ın hediyesi de daha kalınmış.ona incecik bi kitap vermiş.sinirledi hasan amcamız da bu duruma:roflol:

saol cnmcım bu kadar kişiden sadece sen cevap verdın onun ıcın ayrıca tşkler a.s.
ya ben bu haftakileri pek izleyemedim hasandi sanırım onu ızledım baya kötüydü yemekleri öle sölendi en azından :) bardaklara bnmde ıcım gıttı cok pıstı buguul bugulu kötükedihüso

ne insanlar var allahım sen günah yazma...senin ne işin varr bişeyde biliyormuşta çok marka yerlerde yemek yermişteee..yaaa biz insanların duygularını sömürerek bir yerlere gelmeye çalışan insanlar oldukça bizdede bu yufka yürek çokkkk şeyler göreceğizzz....herşeyin hakkını layıkıyla verecekler yapsınnn....öle marka yerlerde yiyorum demekle olmaz...görcen yiyecenn karnını doyuracaksın ama kendinede bişeylerr katacaksın....ölee ben bilirim ben gördüm marka ayaklarına yatmayacaksın...insana saygın yoksa kendine saygından söz gümüşse sukutta altındır diyip susacaksın...birşeylere sahip değilsen sahipmiş numarasına yatmayacaksın...yoksa yok ama yerini bilceksin...olmaması ayıp değil...ama ben bilirim ayıp.....temizlik nerde ben bilirimciler...yaaa olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol....adamı mahaşeret var ...sahrap hanımda çok bilmişlik yaptı ama evimde misafirsiniz dedi..kadın görmüş geçirmiş..ukalalığına ukala ama alttan almasınıda bildi...o berrak tam berraktı yani bişey yapmadın birde saçma eleştirilerde niye bulunursunki...saman altından su götürmecee..

Normal değil hasan ya....
Günlerdir herkesi eleştirdi eleştirdi, yok plastik sandalye olmaz, yok tabağı gönderirim zırt pırt..
Nolduuuuu, ağır geldiii galiba. nasıl ağrına gitti eleştiriler, ertesi gün kadının evinde yapmadğını bırakmadı. ayyy hiç sevmediğim adam tipidir bir erkek bu kadar çok konuşmaz ya.

valla cok komık ya yok onun 2 taneymıs onun kalınmıs yok artık yanı boyle bır adam hıcbır zaman faforım olamaz

Normal değil hasan ya....
Günlerdir herkesi eleştirdi eleştirdi, yok plastik sandalye olmaz, yok tabağı gönderirim zırt pırt..
Nolduuuuu, ağır geldiii galiba. nasıl ağrına gitti eleştiriler, ertesi gün kadının evinde yapmadğını bırakmadı. ayyy hiç sevmediğim adam tipidir bir erkek bu kadar çok konuşmaz ya.

evet katılıyorum sana bende hiç sevmem erkek dediğin ağır olcak..ne o saçma sapan konuşmalar hütmet ederimm filan..çok konuşan çok yalan konuşur der eşim..haklıda yanii..dün çatal istemişler..masaya valla 60 çatal koydum dedi bugün show tw çağla şikel in proramındaa.nerde 60 çatal nerde...pehh...görmesek inanırdık heralde...ben markalı yerlere giderim diyo..gazino demek istiyor sanırımm..çok konuşan hürmet eden erkek tiplerinden hoşlanılan yerler demek istiyor kanımca...:mymeka:

Son düzenleme:
Sahara hanım gerçekten süper bir hanımefendi bir bayan.Hasan beyin bu geceki halleri bir misafir olarak çok kötü ve kaba idi.Buna rağmen Sahra Hanım yine hanımefendiliğini bozmadı.Büyük bir alkış bu hanıma...İnsanlar nerde olurlarsa olsunlar kalitesini bir şekilde ortaya koyuyor.benim gönlümün birincisi yine Sahra hanım..Hasan beyden hariç diğer kişileride tebrik ederim hepsi beğenmediklerini bile güzel bir dille söylediler hiçbiri kırıcı değildi

ismine sinirlenmedimi kitabınn
amaa sahra bencee çakmaa hanfendi :roflol:
o bilmişliğe öyle bir evv hayal kırıklığı oldu bendee ben saray köşk bekliyordumm çokk basittii herşeyy
görüntüü kibar ama gerisii fosssssssss

aynen gözek sana katılıyorum
okadar cok ukalalık bılmışlık tasladıkı ama evı gorunce bende sok oldum
masadakı yemek tabakları falan cok basıttı
ya oldugun gıbı gorun yada gorundugun gıbı ol

sahra hanımda alişveriş yaparken gereksiz şeyler aldıklarını hiç pişirirken görmedik

gerçekten hasan tam sorunlu ve kafasında bi tahta eksik olanlardan bence....
ben deli oldum izlerken sahra hanım bişey demedi.ben olsam saçını başını yolardım walla.kaydirigubbakcemile
ha bide hasanın yaptığı alışveriş beni deli etti. 30 ytl sini misafirlere harcadı kalan 360 ytl yi evine stok yaptı resmen...yuh artık....:mymeka:

abooooooo...kızlar siz bayağı sıkı takipçiymişsiniz...sengözlerimebaksanabvalla en küçük ayrıntıyı kaçırmamışsınız...helal size..kaydirigubbakcemile5ama önümüzdeki hafta daha çok konuşulacak gibi geliyo bana..yarışmacıları hiç gözüm tutmadı..CADIARZU

bence de yeni yarışmacılar tam bomba olucak....
yeniler tam entel gözüküyolar şimdilik...
bu hafta da bize bol malzeme çıkıcak kızlar hadi hayırlı olsun....

gerçekten hasan tam sorunlu ve kafasında bi tahta eksik olanlardan bence....
ben deli oldum izlerken sahra hanım bişey demedi.ben olsam saçını başını yolardım walla.kaydirigubbakcemile
ha bide hasanın yaptığı alışveriş beni deli etti. 30 ytl sini misafirlere harcadı kalan 360 ytl yi evine stok yaptı resmen...yuh artık....:mymeka:

sana kesinlikle katılıyorum adam birde 5 cocuk sahibiymiş kadın kesin kaçmıştır bunun gibi bir numuneden adamın evinde damacana su bile yoktu o yarısmaya kesin evine malzeme stoğu yapıp birilerinin evinde 4 gunde olsa aç karnımı doyurayım diye yapmıştır adam evimde olsa masadakı tum yemekler dahil masayla beraber kafasına geçirirdim özürlü adam verilen hediyelere laf ediyor ona kalın kifap vermişmiş kendisininki inceymiş :1shok:sonra niye kızlara 2 hediye vermişmiş valla nerde enteresan tipler seçiyorlar...

kızlar dün aksam disko kralında bile hasan bey varı koptum valla .
gelecek hafta cok yumusak olacak galıba bana ole geldı he he

ya selene nişanlı imiş, hem işinden ayrılmış ve ev kredisi ödüyorlarmış. iyi oldu yani, zaten gençlerden biri hakediyordu.
yeni yarışmada da kuşum aydın görünümlü bir arkadaş var:) daha eğlenceli olacak gibi. vallahi sabırsızlıkla bekliyorum yarışmayı bugün..
saygılarımla arzederim!!!!

:)

X