Yemekteyiz - Show Tv

bu arada yorumları okuyunca eklemek istedim.
hasan bey öğrenci evinde plastik sandalye diyerek insanları rencide etti, ama ona verilen bütçeyle evine peynir zeytin aldı!!!
işte boş konuşma örneği, görgüsüzlük budur bence..

arkadaşlar bence hasan bey evine erzak almak için yarışmaya katıldı,belli değilmi durumu iyi değil nezamandır iyi 1şey yememiş,markette hepsini kapıştı..

bende sürekli izler oldum bu yarşmayı ama kimsenin adaletli olduğunu düşünmüyorm puanlamada hak edenlrede kazanamıyo bence.kimse bişy byenmiyo herkes hiç acımadan birirni eleştiriyo....vs ama izlerken çok keyif alyorum doğrusu hele şu hasan bey yokmu hem gıcık hem komik adamın tek kelimesini anlamıyom .favorim selen buakşamda final neydi o süslü kadının adı onıda görcez bu akşm ne yapcak bakalım:1closedeyes:

aslında ıclerınde en ıısı sahra hanım en azından yalan dolan yapmıo arkalarından konusmuo ınsallah o alır o parayı
ayı-rıva berraktan gıcık alıorummm belırtmeden gecemıcemmm

aaaaa ben onlara bütçe verildiğini bilmiyordum herkes kendi parasıyla alışveriş yapıyor sanıyordum..hatta hasan beyin evine bakınca aldıkları çok geldi...herhalde boğaza daha çok önem veriyor dedim kendi kendime

insanların evleri düzgün olmak zorunda değil. herkesin imkânları yeterli olmuyor veya herkesin önem verdiği şeyler farklı olabiliyor. kabul ederim. ancak, daha kendinizi tanıttığınız ilk dakikadan itibaren plastik sandalyeden tutun da, bardakların tipine, çatalların takımına veya çatalların tabak çevresindeki dizilişlerine bile laf eden biriyseniz, evinizin dört dörtlük bir ev ve her şeyinizin de kusursuz olması gerekir. ancak, öyle bir şey yaşanmadı bugün. şahitleri biz olmadık en azından. mutfağınızda kullandığınız sabunsuz deterjansız bezinizden tutun da, masada kullanmadığınız (?) masa örtüsüne kadar her yer pislik içindeydi. televizyon ekranlarından izleyenlerin bile mideleri kalkmıştır eminim... ki; benim kalktı yeteri kadar. şimdi kendime gelmeye çabalıyorum.

hasan amca bugun oglenki programda, yarısmanın son bolumunun yayınlanmadıgını unutup kazananı soylemistir

ne kadar elestirseler de, dusmanim da olsa evimde misafirim oldugu icin boynumu egerim dedi ve oyle de yaptı;
- evine gelen herkesi cok neseli,sicak karsiladi; resmen gelmelerine mutlu oldugunu belli etti;
- benim gozlemledigim bu programda kendi yemegini en az yiyebilen ve masada oturabilen abimiz oldu cunku hic dur durak bilmeden acele sekilde servis yapti;
- bu programa cikan belki de en dobra insanlardan biriydi, mutfaginin diger yarismacilarinki kadar buyuk olmadigini bile tevazu icinde soyledi.

Hasan Amca programa mı çıktı :1shok:

keşke haberim olsaydı izlerdim

bugün Sahra Hanım la saç baş olmasınlar da haha

dun programı ızlerken acıkmadım ıyı oldu :) allhım o neydı oyle bardaklar pis, catal kasık pis...-tatlicadiarzu-

valla ziliuorum şuanda da kesik kesik bakabildim bu saate kadar ama shra hanımında tabaklar masa falan begenmedim ben şahsen...donateslern ortasındak zeytinler falan sunum çok kötü..

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay allahım bu hasan beye koptum ben yaw
şu an izliyorum sahra hanımla su tartışması yapıyorlar hala damacana da vardı vermedim ohhhh ii yaptım diyor terkos suyu istiyor illa hahahah

sahra hanım amma da sabırlı çıktı ben olsam hasan beyin kafasında birkaç bir şey kırardım herhalde klava:

hasan amcamıza da bak heyhoot
dünün acısını çok kötü çıkrıo
yürü be hasan kim tutar seni
ama o berrak a çok gıcık oldum
herşeyi yedi sildi süpürdü
bari bahane üretme çok çirkin duruoosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…