• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekten sonra ter basması

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar yemekten sonra aşırı ter basıyor kızlar baya terliyorum savaşıyorum sanki ve haliyle tansiyonum düşüyor :( bu durumu yaşayan var mı?

Merhabalar yemekten sonra aşırı ter basıyor kızlar baya terliyorum savaşıyorum sanki ve haliyle tansiyonum düşüyor :KK43: bu durumu yaşayan var mı?
aaaa aynısını ben de yaşıyorum!! yıllardır hem de.. daha önceleri panik atak da eşlik ediyordu o geçti ama şimdi yemek sonrası fenalaşma, terleme kaldı. hele kahvaltıdan sonra bayılacak gibi oluyorum.. ben de çare arıyorum umarım bilen biri çıkar

aaaa aynısını ben de yaşıyorum!! yıllardır hem de.. daha önceleri panik atak da eşlik ediyordu o geçti ama şimdi yemek sonrası fenalaşma, terleme kaldı. hele kahvaltıdan sonra bayılacak gibi oluyorum.. ben de çare arıyorum umarım bilen biri çıkar
Yeni bende şeker düşmesi var reaktif hipoglisemi .yemekten sınra şekerim düşüyor ama bikaç saate düşer genelde .şuan yer yemez ter basıyor aşırı sinir bozucu :(

Back