Yemekkk :/

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.250
548
29
Iyı geceler az once bebegımle ilgili bisi araştırırken , eline ekmek pişmiş havuç ,kabak gibi seyler vermemı yazıyodu .yanlız ben cok pimpirikliıyım,öyle olmaklada haklıyım çünkü bebegım koca koca lokmalar koparıyor bende eline vermeye korkuyorum boğazında kalır dıye bebegım tam bı ekmek hastası elini aniden alıyo ekmeği sonra ben elinden alınca ağlıyo, buarada 8 aylık .Sizce ben abartıyormuyum bu işi.

Evet abartiyorsunuz
Arastirma yapabildiginize gore bilinclisiniz. Siz yanindayken vereceksiniz eline,olasi bir tehlikede elinizle geri alabilirsiniz cocugun agzindan.

Boğazında kalmaz demi :/ cok korkuyorum ya ,hanı o an boğazında kalsa ben panik yaparım napıcamı bilemem dıede korkuyorum

Ben de senin gibiydim asla veremezdim verirsem de o kadar minik verirdim ki direkt yutsun hiç takılmasın diye sonra doktora gittik kesinlikle blendır kullanma sonra alışamaz pütürlü ver hatta blw araştır dedi yavaş yavaş vermeye başladım şükür bir şey olmadı şimdi 15 aylık

Orası öylede nebılıönebılım işte. Belkide ilk bebek dıe bukadar panik yapıyorum .Yarın sıpamın eline veriyim bı ekmek izlicem onu yıne koca lokma koparıyomu dıe :)

Koparsin . Boğazına kaçınca geri öne itmeyi öğreniyor bebekler zamanla..

8 aylık bir bebek rahatlıkla koparıp yiyebilir.

Sağlıkla büyütün inşallah.

Bence de verin. Ama siz yine de çocuğun boğazına birşey takıldığında yapılması gereken ilk müdahaleyi de öğrenin tabi. Lazım olmasın inşallah ama bilmek lazım.

s

Masallah Allah bağışlasın .Haklısın aslında ben kucuk lokma verince bıle boğazına takılıyomus gıbı agzını acıyo belkide alıstırmadıgım içindır

Boğazında kalmaz demi :/ cok korkuyorum ya ,hanı o an boğazında kalsa ben panik yaparım napıcamı bilemem dıede korkuyorum
vermeyin o zaman
tesirgin olsugunuz seyi israrla yapmanin gerrgi yok ki. anne sutu aliyorsa alabildigi kadar alin. ek gida ya da tattirmalara bu kadar takilmayin. dunyanin sonu degil ya vermeyince. ben vermedim sutum yterliydi doktorum devam et wmzirmeye dedi
e simdi sorun yok. cigniyor yutuyor her seyi yiyor.

Bence de verin. Ama siz yine de çocuğun boğazına birşey takıldığında yapılması gereken ilk müdahaleyi de öğrenin tabi. Lazım olmasın inşallah ama bilmek lazım.

Şeyi biliyorum .boğazına kaçınca kasının ortasını bas parmakla yukarıya doğru itme hareketı .Bıde hafif onu yaparken kafasını tutup cok az yukarıya dogru kaldırmak

s

Masallah Allah bağışlasın .Haklısın aslında ben kucuk lokma verince bıle boğazına takılıyomus gıbı agzını acıyo belkide alıstırmadıgım içindır
Amin inşallah herkesin çocuğunu Allah bağışlasın ve korusun. Ben de vermeye başladığımda 8 ay bitmişti bence alışır daha geç değil sen az az vermeye başla zamanla o da alışır sen de alışırsın

Tatlım doktoruna sor. En iyisini o bilir

Sut yetmiyo ıste büyüdü , yediğimiz her yemeği istiyo bebeğim .bı kaç kişi yaptığım şeyin dogru olmadını söylediler onlara pek takılmadım yıne bildiğimi okudum ama internette oyle yazınca doğru degıl yaptıgım sey gıbı geldi

Bebekler için ilk yardım dersleri var, onlara katılsanız madem bu kadar pimpiriklisiniz. İçiniz de rahat eder. Böyle giderse çocuğun çiğneme becerisi gelişemez ki; onu da öğrenmesi lazım.

her cocuk farklidir zaten kimi erken cigner kimi gec cigner. sut icin gunde 8 lt su icin nasil sütünüz oluyor o cocul da nasil bagisiklik kazaniyor deneyin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…