Bebek Beslenmesi Yemek yeme problemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

NAZEYCEM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
31
0
86
40
Adana
kızım 4,5 yaşında ve halen bizim yemek yedirmemizi istiyor,bari meyva suyu ayran çay gibi sıvı şeyleri sen iç bebeğim diyorum belki 5 kere söylüyorum ama nafile gözünü ayırırsa 1 yudum içiyor yoksa yok ,çizgi film olmassa yemek yemiyor, benzer problemi yaşayanlar varmı lütfen yardım...

Merhaba canim!

Benim kizim 8 yasinda ve hala yemek yeme aliskanligi cok kötu, kahvalti yapmasi bile yarim saat suruyor ve en az 20 kere hadi demem gerek bunun icin(. Okul hemsiresi ustune gitememem gerektigini söyledi, öyle yaptim ve 3 hafta icinde bir kilo verdi neredeyse... Buyuzden ben de tekrar eskisi gibi yemek sirasinda yemegini yemesini hatirlatmaya basladim:)). Zamanla gececegini dusunuyorum cunki kucukken bende cok az yiyordum, anne ve babamin sofrada benimle ilgilenmeleri bana ayri bir mutluluk veriyordu... Umuyorum ki senin melegin de zamanla duzelicektir, cok zayif degilse uzerine gitme bence:)

Doğru,,, ama yemediği zaman insan dayanamıyorda inanın o yemesse ben doymuyorum,, inşş düzelir ya, çok zayıf değil ama boylu benim bebeğim :))

Son düzenleme:

Benimde 4 yaş 4 aylık oğlum abur cubur yemesinde hiç problem yok ama yemeğe gelince hep o kafa çevriliyor.Abur cubur vermiyorum yinede acıkmıyor sanki vallahi onun yemek saatlerinde psikolojim herşeyim tavan yapıyor. Daha biz tam anlamıyla katıya bile geçemedik. Kahvaltı nedir bilmez. Vitaminli olsun diye çoğu zaman hala bulamaç yapıyorum makinede. Kreşe gidiyor ama anasınıfına veya ilkokula başlayınca durumumuz değişmezse ne yaparız bilmiyorum.Bizimle masaya oturmaz. Yemek saati kaçıyor araki bulasın.
Görenler aç bırak yer ozaman diyor. Aç bıraktım yine yemedi zayıfladı kreşteki öğretmeni yemiyor yine makineye geçelim zorlada olsa yedirelim dedi. Şimdi aynen devam.

Çok üstüne düşüyorsun diyenlere çok kızıyorum çocuğuma yemek ye demek üstüne düşmekmi anlamadım doğrusu. Dışardan insanlara atıp tutmak kolay geliyor. Başına gelen bilir . Yemek yiyen bir çocuk görsem vallahi imreniyorum nazarım değecek diye korkuyorum. Yemek yiyen çocuğa hasret kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…