Yemek yapmayı öğrenebilirmiyim

salihaaydun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
1
0
26
Merhaba arkadaşlar 4 ay sonra düğünüm var.... ben annem babam olmadığı için yetiştirme yurdunda kaldım orda yemekler önümüze hazır gelirdi haliyle bende yemek yapmayı bilmiyorum evim ayrı olduğu için acil öğrenmem lazım halk eğitim çıraklık kursuna yazıldım sorum şu 4 ay lik sürede sıfırdan yemek yapmayı öğrenebilirmiyim fikirlerinize ihtiyacım var

Youtubede çok güzel tarifler var. Öncelikle fırın yemekleri yap. Tavuk patates ya da domates patlıcan biber salçalı su vs. Tuz dengesine dikkat et baharatları ilk zamanlar çok kullanma gerisi halolur. Yeni hayatında hep çok mutlu ol. Aklına başka takılanlar olursa sor yardimci olmaya çalışırız.

Yaparsınız neden yapamayadsın soganla salça kavursan her yemek olur ama videolarla izleyerek yap çok güzel anlatıyorlar yeterki sen iste yolun hep güzelliklere çıksın inşalllah

Öğrenirsin, aç YouTubedan tarifleri alttaki yorumlara da bak doğru mu tarif diye. Yapa yapa öğrenirsin. Hepimiz deneme yanılma ile öğrendik. Hala da öğreniyoruz

Dört aylık sürede yemek yapmayı az çok öğrenirsiniz ama acele etmenize gerek yok. Dört ayda tamam ben oldum diyemezsiniz zaten. Evlilik sürecinde de yavaş yavaş, yapa yapa öğrenirsiniz.

Ben ogrendiysem sen de ogrenirsin annem bil ama yapma diye ogretmeye calisirdi ama hc orali olmazdim. Nasilsa omrun evlenince yemek yapmakla gecicek okulunla arkadaslarinla ilgilen kafasindaydi ben de istekli olmayinca birakti bi yerden sonra. Evlendigimde yumurta zar zor yapiyordum makarna pilav bukadar esim de cok guzel yemek yapar. O ogretti cogu yemegi. Elim alisinca ben tariflerle ilerledim. Simdi cok da guzel yaparim herseyi. Merak etme ogrenirsin

Tabiki öğrenirsiniz.evlendigimde ilk makarnayı bile tarifine bakıp yapardim.kayinvalidemleri yemeğe çağırdık pilavı kocama yaptırmıştım bilmediğimden:) internette herşey var ve gerçekten çok kolaymiş.heleki sağlam bı düdüklü tencere alırsanız sebze yemekleri 5 dakikada et yemekleri en fazla 30 dakikada hazır olur lezzetine doyulmaz.

Nefis Yemek Tarifleri uygulamasını indirin. Yapacağınız yemeğin yorumlarına da göz atın. Zamanla alışırsınız. Telaş yapmayın.

Benim kocam patates soymayı 31 yılın sonunda öğrendiyse herkes herşeyi öğrenir bu hayatta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…