yemek ve çay için termos tavsiyesi

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
merhabalar arkadaşlar
yemek ve çayı uzun süre sıcak tutacak termos markası ne önerirsiniz ? var piyasada bir sürü ama bilemedim ne kadar muhafaza ediyor sıcaklığı. memnun kaldığınız markaları söylerseniz sevinirim

Ben dün arkadasimda gördü bimden bir termos almis.4 5 litre kapasitesinde.30 küsür tlye almış.Mesela şimde buz atsa yarın akşama kadar tutuyormuş.Inanmadim içtim gerçekten buz gibiydi su.Bende bir daha gelirse alacagim.Kullanimida cok pratik.Ustten bastiriyorsunuz asagidan akiyor.Tamamen kapagi acmaniza gerek kalmiyor.Piknik için falan çok pratik

çok iyiymiş gerçekten ucuz hem. bende takip edeyim bakalım gelirse alırım. fiyatlar çok değişiyor ve ucuz olunca sıcaklık yada soğukluğu ne derece korur bilemedim. ertesi güne kadar korusa çok bile. piknik için uygunmuş. teşekkürler bilgi için :)

Aynen öyle takip edin arkadasima gittigimde unutmazsam fotografini ceker atarim :) Ben zaten nasil koruyor abartti 2gun yani sonucta ama su gercekten baya soguktu.Ne demek rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…