Yemek takımı tencere,çatal bıcak ve kahvaltı takımım

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yemek takımın çok güzelmiş...

çatal kaşıklarında öyle ...

tencere takımı bende öyle almayı düşünüyorum....

güle güle kullan canım..

çok güzel canım bunlar bende baktım ama bir türlü beğenememiştim hepsi karacanınmı ne kadara mal oldu

walla çok güzeller peki kaça aldın hepsini canımama tabaklar kare galiba artık pek moda değil zamanla hiç olmayacak keşke yuwarlaktan wazgeçmesemişsin

ok güzel canim ya bayildim süper hepsi :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

Yeni aldiklarin Hayirli olsun gülüm..hersey cok cici..!

Sormadan edemeyecegim..biraz piyasayi merak ediyorum ve kiyaslamak istiyorum...Maliyeti ne kadardi??

a.s.
tatlım bu karacanın çeyiz kapmanyası. yemek takımı, çatal bıçak seti sandığıyla beraber, tencere takımı sanırım 1.200 civarında. kahvaltıo takımını ben yariyeten aldım. çünkü ihtiyacım vardı yoktu. hepsini beraber. 1.480 YTL ye aldım. kullanınca memnuyiteimide anlatırım kaydirigubbakcemile5

çok güzel canım bunlar bende baktım ama bir türlü beğenememiştim hepsi karacanınmı ne kadara mal oldu

hepsi karacanın tatlım. :1hug:

güle güle kullan canım..
hepsi bir harika..
yemek takımın benimkindensengözlerimebaksanab:CüvCüv:

hepsi çok ciciler güle güle kullan kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Hepsi çok güzeller...

benimde çatal kaşık takımım bundan 22 gün sonra bende kullanmaya başlıcam
hepsi çok güzel güle güle kullan canım

cok hos gule gule kullan aynen bende bır gun sonra yada ıkı gun sonra kullanmaya baslıyacam bakalım zaten evımı esyalarımı cok sevıyorum sankı sey gıbı oluyor hanı cocuklara oyuncak alırsınız hep onla oyun oynar ya kendımı cocuk gıbı hıssedıyorum evımde sındy bebek evı gıbı heycanlanıom :)

çok şekerr hepsi güle güle kullan canımm

Gule gule kullan canim benim kahvalti takimim da ayni. :1closedeyes:

amin canlarım çok sağolun. ne güsel sizde de varmıç aynıları :)

konu sanki yazılmaya kapanmış gibi.
"sel" evlenmiştir herhalde mutludur. güzel yemekler yapıyordur ve çok mutludur.

Tencere takımız aynı geçen hafta bende aldım ama birşeyi merak ediyorum aldıktan sonra bir araştırma yaptım sitede karacayı almayın yapmayın gibi şeyler yazmışlar. kullanan birisi olarak sizin düşüncelerinizi öğrene bilirmiyim (

kahvaltı takımı benim zevkime çk uymuyo ama diğerleri gerçkten çk hoş..
iyi günlerde kullanman dileğiyle.. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…