- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi oooYaGMuRooo
hangilerini aldın canım resim eklermisin :) güle güle kullan bu aradamerhabalar;
bende kendime bugun bernardodan yemek takımı aldım.aslında ceyiz seti aldım.1795 tl ye yemek takımı catak bıcak takımı caydanlık cezve takımı günlük yemek takımı...bernardo kullanan var mı yada alan acaba?
bende bernardodan alayım diorum ama karar veremedim bi türlü hangi takımı aldın reism eklermisin bide nerden aldın?merhaba bende gecen hafta bernardodan ceyiz seti aldım 1750 artı yanında verdigi kahvaltı takımı olan set yerine 6 kişilik yemek takımıyla degistirdim 25 tl bi fark ödedim.. yani yemek takımı, 4lü korkmaz tencere seti, caydanlık ve cezve takımı, günlük yemek takımı 1775tl ödedim. aslında aklımda cok baska bi yemek takımı vardı. öyle bakarken catal kasık takımını cok begendim ve herseyi bernardodan almış oldum :1rolleyes:
Ya karar veremiyorum ki hem pasta takımı hem de günlük takımı değiştirmek istiyorum
Şimdi netten baktım da fark oluyor bayağı
Acaba tek tek mi toplasam daha iyi olur ?
yağmurseli sende bendensin kaç aydır arıyorum hala karar veremedim ama bu bernardonun setleri çok iyi gibi geldi bana ama günlük yemek takımı 4lü olması pek mantıklı gelmedi cezvede gereksiz geldi acaba tek tek alsam daha mı ucuza gelir diye düşünüyorum korkmazdan başka tencere seti beğendim onlara bakmak istiyorum mesela ne zor işmiş