• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Takımı Seçimi ?! Lütfen önerilerinizi paylaşın :)

merhabalar;
bende kendime bugun bernardodan yemek takımı aldım.aslında ceyiz seti aldım.1795 tl ye yemek takımı catak bıcak takımı caydanlık cezve takımı günlük yemek takımı...bernardo kullanan var mı yada alan acaba?
hangilerini aldın canım resim eklermisin :) güle güle kullan bu arada
merhaba bende gecen hafta bernardodan ceyiz seti aldım 1750 artı yanında verdigi kahvaltı takımı olan set yerine 6 kişilik yemek takımıyla degistirdim 25 tl bi fark ödedim.. yani yemek takımı, 4lü korkmaz tencere seti, caydanlık ve cezve takımı, günlük yemek takımı 1775tl ödedim. aslında aklımda cok baska bi yemek takımı vardı. öyle bakarken catal kasık takımını cok begendim ve herseyi bernardodan almış oldum :1rolleyes:
bende bernardodan alayım diorum ama karar veremedim bi türlü hangi takımı aldın reism eklermisin bide nerden aldın?
Ya karar veremiyorum ki hem pasta takımı hem de günlük takımı değiştirmek istiyorum

Şimdi netten baktım da fark oluyor bayağı

Acaba tek tek mi toplasam daha iyi olur ?

yağmurseli sende bendensin kaç aydır arıyorum hala karar veremedim ama bu bernardonun setleri çok iyi gibi geldi bana ama günlük yemek takımı 4lü olması pek mantıklı gelmedi cezvede gereksiz geldi acaba tek tek alsam daha mı ucuza gelir diye düşünüyorum korkmazdan başka tencere seti beğendim onlara bakmak istiyorum mesela ne zor işmiş :(

yağmurseli sende bendensin kaç aydır arıyorum hala karar veremedim ama bu bernardonun setleri çok iyi gibi geldi bana ama günlük yemek takımı 4lü olması pek mantıklı gelmedi cezvede gereksiz geldi acaba tek tek alsam daha mı ucuza gelir diye düşünüyorum korkmazdan başka tencere seti beğendim onlara bakmak istiyorum mesela ne zor işmiş :(

Ben de nereden alsam ne yapsam şaştım kaldım.

Kahvaltı takımını almaya gideyim diyorum.Sonra bir daha düşüneyim :))

hangilerini aldın canım resim eklermisin :) güle güle kullan bu arada

bende bernardodan alayım diorum ama karar veremedim bi türlü hangi takımı aldın reism eklermisin bide nerden aldın?

canım ben balcova kipadaki bernardodan aldım.
forumdakinde benim aldıgım takım yoktu mesela sende hem agoradakine hemde kipadakine bakabilirsin araları cok az.
resim hiç eklemedim senin için eklemeye calısayım becerebilirsem. beceremezsem black ıvy modelini aldım ben netten bakarsın yerimseniben

$SDC11443.webp

yuvarlak olan takımda kahvaltı takımı yerine benim sectiğim günlük yemek takımı
kızlar bu arada biev le bernardo aynı firmaymış zaten cok fazla ortak ürünleri var
benim yemek takımım geldiğinde kolilerin bazılarını bievin kutularıyla kapatmıslar

Son düzenleme:
hisarında modellerine baktım ama içime sinen olmadı yerimseniben

teşekkürler önerin için yeniden bir bakıym :)

Biev'in ürünlerini ben de beğendim de ordan ufak tefek şeyleri almayı düşünüyorum

canım bende bievden alıyorum sürekli bişeyler
ama son çıkan yemek takımları çok kafamı karıştırdıbilmiyorumkismile
bernardoyla aynı firma olduğunu biliyorum ama kalitelimi onu hiç bilmiyorum
kararsız kaldım iyice:bbo:

Bernardo 10 yıl mıydı neydi garanti veriyoruz demişti.

Eee 10 yıla kadar sanırım yeni bir takım dahaa alırız.

Senin şu biev'in modellerine bakayım bir ara

Gerçi burada fabrika satış mağazası var porland'ın oraya da

uğrayayım size haber salarım. hihoyyyt

Ben de nereden alsam ne yapsam şaştım kaldım.

Kahvaltı takımını almaya gideyim diyorum.Sonra bir daha düşüneyim :))
ben schafferden beğendim kahvaltı takımını zamanı gelince gidip alırım diom gerçidaha neren alıcağımı bilmiom :)
canım ben balcova kipadaki bernardodan aldım.
forumdakinde benim aldıgım takım yoktu mesela sende hem agoradakine hemde kipadakine bakabilirsin araları cok az.
resim hiç eklemedim senin için eklemeye calısayım becerebilirsem. beceremezsem black ıvy modelini aldım ben netten bakarsın yerimseniben

Eki Görüntüle 39108

yuvarlak olan takımda kahvaltı takımı yerine benim sectiğim günlük yemek takımı
kızlar bu arada biev le bernardo aynı firmaymış zaten cok fazla ortak ürünleri var
benim yemek takımım geldiğinde kolilerin bazılarını bievin kutularıyla kapatmıslar
güle güle kullan canım güzelmiş carefourdakina ve forumdakie baktım ben bi ara gene dolanayım :)

tesekkür ederim canım.
dolan bencede içine nezaman sinerse ozaman alınmalı bu gibi seyler.yerimseniben
ben catal kasık takımımı cok begendim gittiginde bi bak el yapımımış.

bi yemek takımına asla o kadar para vermem.onun yerine ucuz ve kaliteli yemek takımı alır,geri kaln para için diğer ihtiyaçlarıma yönelirim.

haklısın tatlım gerçekten çok fazla para delikafadulden

dün porlandı gezdim cevahirde ..onun fiyatlarıda baya bir tuzluymuş :)

bakalım aldıklarımın borçlarını bitireyim sıra yemek takımına da gelir sırnaşık şey

Bende hisarın kare, yuvarlak yemek takımlarına bakıcam bu haftasonu. Çeyiz setide kampanyası var hisarın , sizde bi bakın derim

bernardonun mağazasına da uğrayacağım ama sanırım tencereleri kokrmazınmış, hisarın çelikleri daha kaliteli, o yüzden bernardodan çeyiz seti almıcam sanırım, ama bi dolaşıcam cumartesi.

bende mıtterteıch ın yemek takımı almayı düşünüyorum kızlar sade şeyleri seviyorum ondan bu markayı tercih edicem

Back
X