Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası ve nerede satıldığını ögrenebilir miyim? Gerçekten çok güzel bende almak isterim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin adına çok sevindim kendi adıma üzüldümgitti gidiyor da hangi dükkandan aldın söyler misin bende takip edeyim belki bir daha gelir :))
dükkanın adı pestilci canım arat bulursun mesaj at ellerinde vardır belki
Merhabalar.. Bu yemek takımını çok begendim (misafirlik olarak) ama set halinde yok. 24 parça olarak satılıyor. içinde çorba tenceresidir fincanlarıdır yok. o şekilde 2 veya 3 takım almak istiyorum. Bu sekilde alsam tuhaf olurmu sizce :44: çorba tenceresi olsada zaten kullanmayacağımı düşünmüyorum :44:
Eki Görüntüle 1086729 Eki Görüntüle 1086730 Eki Görüntüle 1086731
bana biraz günlük gibi geldi. daha sade ve şık modeller uygun olur diye düşünüyorum. tabii bu benim fikrim. zevkler ve renkler tartışılmaz. bir de misafir için takım alsan daha kullanışlı olur. içinde büyüklü küçüklü servis tabakları filan oluyor. ben kullanıyorum.
günlüğüm var onu daha sade aldım. Bunuda biraz renkli alayım diye düşündüm. ben cok begendm![]()
Markası ve nerede satıldığını ögrenebilir miyim? Gerçekten çok güzel bende almak isterim :)
Cok guzelmis nerede satiliyo internetten mi buldun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar.. Bu yemek takımını çok begendim (misafirlik olarak) ama set halinde yok. 24 parça olarak satılıyor. içinde çorba tenceresidir fincanlarıdır yok. o şekilde 2 veya 3 takım almak istiyorum. Bu sekilde alsam tuhaf olurmu sizce :44: çorba tenceresi olsada zaten kullanmayacağımı düşünmüyorum :44:
Eki Görüntüle 1086729 Eki Görüntüle 1086730 Eki Görüntüle 1086731
* * * * * *
Korkmaz ın yemek takımından bahsetmişsiniz nisan da. Kaç TL ye aldınız acaba? Ben bir yerde gördüm. Tek kaldı dediler 159-TL dediler. Bir arkadaşta şimdi bana " Alma kırılırsa ne yapacaksın devamı yok " diyor. 12 kişilik yemek setim var ama bu nostaljik bir deseni var buğulu değişik. Aldınız ise memnun musunuz ? Keşke başka model alsaydım gibi bir düşünceniz oldu mu? ince mi? Görenler beğendi mi? 159-tl fiyat iyi mi?
Merhaba canım. Ben bu takımı cok zor buldum üretimden kalktıgı için. ne kadar olursa olsun alıcaktım. 225 tl den buldum internette ve 2 takım aldım 12 kişilik. henüz kullanmadım aguıstosta kullanmaya baslıcam hayırlısıyla. Ben herseyi begenmem kolay kolay ve bu takımı nette gördüm bayıldm. ve benm gibi begenen bir çok arkadasım var. bulmaya calısıyorlar bazıları. gittim korkmazın bir subesine ve 1 takım kaldıgını söyledler ondada parcaları eksikmiş tabi almadım oradan. çok agır çok güzel duruyor. ve 159 lira cok uygun. ayrıca üretimi sona eren bir ürünün firma parça teminini 3 yıl süre ile yapmak zorunda. o konuda merak etme.
İyiki almısım bulamasaydım çok üzülürdüm. fiyatı cok iyi ama 6 kişilik yetmeyebilir. 12 kişilik olsa daha iyi