Merhabalar.. Bu yemek takımını çok begendim (misafirlik olarak) ama set halinde yok. 24 parça olarak satılıyor. içinde çorba tenceresidir fincanlarıdır yok. o şekilde 2 veya 3 takım almak istiyorum. Bu sekilde alsam tuhaf olurmu sizce :44: çorba tenceresi olsada zaten kullanmayacağımı düşünmüyorum :44:
Eki Görüntüle 1086729 Eki Görüntüle 1086730 Eki Görüntüle 1086731
Güzelmiş gerçekten bence olabilir gerek yok fazla ıvır zıvıra salata kaselerini servis tabaklarını düz beyaz alırsın beraber uyumlu kullanırsın
Bence çok güzel olur. Ama 3 takım alma. 2 takım yeter.
Biz biraz kalabalığızda ondan 3 takım almayı düşündüm canım
Takım çok çok güzel ama bir de içinde kuru fasulye olduğunu hayal edin :) Bu tarz romantik takımları ben daha çok tatlı sunumları için uygun buluyorum. Ama zevk meselesi işte herkes için böyle olmak zorunda değil
2 kişi sizsiniz. 10 kişi de aynı anda yemeğe size gelse, fazla fazla yeter.
11 kişi ağırlayacak mısınız yemeğe?
Kuru fasulyeyi hayal ettimde içinde bence çok çok güzel olurgözede mideyede çok güzel hitap edebilir
O halde tercihiniz gayet mantıklı olur yani 2 ya da 3 set almak. Çünkü o çorba kasesidir fincanlardır hiç kullanılmıyor. O kadar çok farklı seçenek var ki yemek setinizde olmadığı için istediğinizi de alabilirsiniz bu şekilde, hem ev hediyesi olarak da bin bir çeşit fincanınız olacak :)
Merhabalar.. Bu yemek takımını çok begendim (misafirlik olarak) ama set halinde yok. 24 parça olarak satılıyor. içinde çorba tenceresidir fincanlarıdır yok. o şekilde 2 veya 3 takım almak istiyorum. Bu sekilde alsam tuhaf olurmu sizce :44: çorba tenceresi olsada zaten kullanmayacağımı düşünmüyorum :44:
çok sevimli güle güle kullan
hakkaten şu çorba tenceresini kullanan var mı merak ettim. benimde çeyizimde var. mutfakta rafın en üstüne koydum hiç kullanmam diye
Takim icine sindiyse al bence canim salata icin duz beyaz renk tabaklar alirsin, en azindan baska takim aldiginda onunla da kombinlersin :)
canım vallada bende çok beğendim.. zaten tam takım yemek takımlarında da gereksiz çorba tenceresi tuzluğu biberliği ne bilim o tarz şeyleri düz porselenlede kapayabilirsin al bence çok hoş..
İçine sindiyse almalısın bence çookkk güzel. Eksik parçaları beyaz ve renkli olarak tamamlayabilirsin. Kullanmayacağın gereksiz parçaları hiç almazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?