• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek sorunu

Canım 2 yasa kadar normal dedi doktor zaten yavaş yavaş azaltıyorum ben misal bugün 3 kez biberon aldı 2 si süt 1 tanesi mama yani yemesi düzene girdi sayılır eşim halen bu çocuk yemiyor biberon veriyorsun modunda bu beni gıcık ediyor

anladım canım ben hiç yemiyo sandım benimki hiç yemezdi çünkü sağolsun kurtulduk

Canım vitamin balık yağı veriyorum hergün ben hatayı çocuğuma yemek yesin diye ısrar ederek yaptım şimdi onun istemesini bekliyorum istemezse kesinlikle zorlamiyorum kv bakmaz çünkü kızım ona hiç gitmiyor görünce ağlıyor evine bile zorla giriyor

Çocuklar çok iyi biliyor kimin sevilip sevilmeyeceğini gerçekten alıyorlar enerjiyi. Sürekli yesinler diye zorlayınca bu sefer yemekten uzaklaştırıyoruz. Bende yaptım onu malesef ağlıyodum artık. Sonra baktım ona da zarar banada. Bende çocukken yemez içmezmişim gayet cılızmışım. E ben neymişimki kızım ne olsun. Kendi acıkınca mama diyo zaten hemen yediriyorum, bu durum ikimiz içinde sağlıklı oldu. Bide sürekli yedirmenin zararı çocuklar acıktıklarını anlamıyorlarmış bi yerden sonra bu kötü olurdu işte.

Ne ayıp şey bir anneye bakamıyorsun vs demek... Otursun nasıl iyi baba olacağını düşünsün eşiniz o kadar hassassa.
Sizin stresiniz çocuğunuz için en kötü şeylerden biri bence. Mutlu anne, mutlu bebek. İzin vermeyin sizi stres yapmalarına, gerisi hallolur. (ben anne değilim, çok tavsiyede bulunamam size ama sinir oluyorum annelerin üzerine ukalaca sürekli çökmelerine.)

Back