Hatunlar gece gece sinirim zıpladı. Maalesef konu yine kızım.
Kızımı 5 ay emzirebildim eşimin ve kv nin baskısıyla mecbur kalıp mama verdiğim için kızım beni bıraktı çok üzüldüm ağladım ama ne çare emmedi beni. Kv tombul bebek sevdiği için kizimda normal bi bebek ti sırf bu yüzden en kaliteli mamaya da versek yine kilo almadı hatta beni emerken 5. Ay da 700 gr almıştı mama verdiğimiz ay 300 gr aldı ve şuan 11 kilo civarı 19 aylık biberon müptelası yemek yiyiyor artık ama tadımlık doyacak kadar değil aradan 1 saat geçmeden biberon istiyor mecburen vermek zorunda kalıyorum ağlıyor çünkü
Gelelim sorunuma eşimle tartıştım sen çocuğa bakamiyorsun sürekli biberon veriyorsun dedi bir kaç defa en sonunda patladım bunun suçlusu sen ve annen dedim benim sütüm varken sırf annenin zevki için benim kizima biberon vedirdiniz ki kiloda almadı eğer 1 ay daha sabretseydiniz zaten bu çocuk ek gıdaya geçecek benim sutumlede idare edecektik şimdi suçlu ben mi oldum yani hayret birşey ya inanın kızım hiç yemek yemezdi artık yiyiyor sadece doyana kadar değil ısrar etmiyorum inatlaşmasın diye çok yoruldum ya herkes beni suçluyor eşim bile bakamiyorsun diyor gerçekten bende böyle düşünmeye başladım elimden geleni yapıyorum ama yemiyor işte zorlamı yedireyim ya hatunlar diyin bana ben mi hatalıyım kötü annemiyim ben şimdi