- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
bardakla çorba iyi fikirmis bende deniycem :)Nasıl bi vicdan sırf tombul bebek seviyor diye anne sütünden mahrum bıraktırır. Günah ya günah!!
Onlar kendilerine baksınlar, söyle babaannesine ve babasına 3 yaşından sonra her virüs geldiğinde bağışıklığı düşük olursa sebebi onlar..
Yemek meseleside, önüne koy ve kendi yesin. Hiç uğraşma yiyebildiği kadar. Benimki de 18 aylık 11 kilo. Bana hiç yedirtmez. Çorbalarını bardakla içer pilavını kahvaltısını vs kendi yer. Sütüm çok az ama bikaç yudumda olsa hala emzirmeye çalışıyorum tek göğsümle.
Demediğimi nerden biliyorsun ben doğduğundan beri uğraştım biberon konusunda eşimle kavga ettim ama işte benimde yapacağım birşey kalmadı enson boşanmaya kadar gidiyordu burda suçlu benmiyim kardeşim şimdi sana soruyorum ben çok direndimÇocuk yapmadan önce keşke eğitilse ebeveyn adayları ve geçer not almayınca da çocuk yapmasalar.
Hele ki ebeveyn aileleri işe karışacaksa o kişilerin evlenmesine bile izin verilmese.
O öyle söylüyor bu böyle söylüyor da siz ne diyorsunuz onlara??
Ağzı olan konuşuyor da sizin ağzınız yok mu?
Bu tarz sadece başkalarının konuştuğu konularda konu sahibini omuzlarından silkeleyip kendine gel,senin de ağzın ve beynin var diyesim geliyor.
emziriyon diyemi bosanacakdi adamDemediğimi nerden biliyorsun ben doğduğundan beri uğraştım biberon konusunda eşimle kavga ettim ama işte benimde yapacağım birşey kalmadı enson boşanmaya kadar gidiyordu burda suçlu benmiyim kardeşim şimdi sana soruyorum ben çok direndim
Benim kızımda aynı canım sütünü içiyor ama mama da istiyor yemeği az yiyor yiyor ama onada şükür önceden hiç yemiyorduHa bide günde 2 defa süt içer. Gündüz uykudan önce ve gece uykusundan önce.
Hayır mama vermiyorum diye bırakmaz seni diyordu bana 2 haftada çocuk beni emmeyi bıraktı şimdi sorsan pişman niye ısrar ettim diye ama yine beni sucluyoremziriyon diyemi bosanacakdi adam
hakim yuzune tukurur bee
Kilosu tam ortada ne zayıf ne kilolu diyor doktorumuzDoktora gidiyorsunuz elbet.
Herseyin normal olduğunu söylüyorsa daha ne?
Diyorsun ve hala sonuç alamadıysan yanlış şeyi söylüyorsun demek.Demediğimi nerden biliyorsun ben doğduğundan beri uğraştım biberon konusunda eşimle kavga ettim ama işte benimde yapacağım birşey kalmadı enson boşanmaya kadar gidiyordu burda suçlu benmiyim kardeşim şimdi sana soruyorum ben çok direndim
Kilosu 11 boyu 81 cm canım haklısın evet yaranilmiyor ben çok zorladım yesin diye ama ısrarla yiyeceği varsada yemedi niye inat etti şimdi soruyorum yerse yediriyorum yemezse vermiyorum ısrar etmiyorum alisti ama eşim tamamen yemek yesin biberonu da sadece gece alsın istiyor ama işte o öyle olmuyor maaleseföyle cokta az degil kilosu kizinin boyu ne kadar? Ben oglumu emzirdim ve 6 aylikken 10 kilo olmasina ragmen kv mama vermedin ondan versen 15 kilo olurdu demisti. Valla direk yuhh 6 aylik cocugun 15 kiloyla isi ne dedim sustu. Öylede böylede yaranilmaz onlara bosver.
Suan 19 ayligiz bizde ve 13 kilo boy 90 santim. Kiz cocuklari saten daha citi piti olur genelde.
Biberonla mama icmesine gelince 2 yasina kadar elleme bence, süt cocugular hala demekki yetiyor, tadimlik yiyosa bile zorlama o tatlari alsin ilerde aciktikca kendi isticek saten.
Canım anlıyorum seni ama sende beni anla karşımda oğlunun 5 kilo dogmasiyla övünen bir anne var ki ben 2.200 gr doğmuşum anlamıyor etraftaki çocuklardan bahsediyor dinlemiyorum eşimi etkiliyor eee haliyle kavga gürültü bende istemezdim böyle olmasını ama işte bazı şeyler bizim elimizde değil ben sadece içimi dökmek istedim evet şikayet ediyorum napayim canım eşimle kv yi öldüreyim mi sende diyorsun değişmez diye ben sadece kötü bakamayan anne yaftası yediğim için üzülüyorumDiyorsun ve hala sonuç alamadıysan yanlış şeyi söylüyorsun demek.
Buradan alacağın hiçbir öneri değiştirmeyecek seni ya da onları.
Aileni kötüleyemeyiz onların huyu bu şikayet eden de sensen,kendinde ara eğer ortada suç var ise.Değiştiremiyorsun çünkü sadece şikayet ediyorsun.
Ben anne değilim ,sadece kedim var bakımıyla yükümlü olduğum ömrüm boyunca da oldu ve olacak inşallah.Canım anlıyorum seni ama sende beni anla karşımda oğlunun 5 kilo dogmasiyla övünen bir anne var ki ben 2.200 gr doğmuşum anlamıyor etraftaki çocuklardan bahsediyor dinlemiyorum eşimi etkiliyor eee haliyle kavga gürültü bende istemezdim böyle olmasını ama işte bazı şeyler bizim elimizde değil ben sadece içimi dökmek istedim evet şikayet ediyorum napayim canım eşimle kv yi öldüreyim mi sende diyorsun değişmez diye ben sadece kötü bakamayan anne yaftası yediğim için üzülüyorum
Ben anne değilim ,sadece kedim var bakımıyla yükümlü olduğum ömrüm boyunca da oldu ve olacak inşallah.
O fazladan tüy dökünce bile acaba aşısı vs eksik mi hayvancığa bişey olur mu diye aklım gidiyor.
Bir başkası bana gelip parçalana parçalana doğurduğum çocuğum için kilolu,zayıf,öyle değil böyle yap dese ki bu kendi annem bile olsa sana ne ben bilirim ona ben sahibim diyorum.Dedim de geçmişte.Kendi egosu için senin canının parçasını resmen kopartmışlar senden,nasıl göz yumabildin aklım almıyor.
Ve gerçekten Allah'ın kadınlara kendinden bahşettiği en büyük özelliği doğurganlığı ,bir nevi yaratıcılık vasfının bu şekilde başka ağızların dedikleriyle heba etmeleri benim bile canımı sıkabiliyor.
Sen anlatırken benim damarlarımdaki kan çekildi desem sana gerçekçi bile gelmez,değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?