Yemek sepeti sitesi/ sevgiliye yemek göndermek

Ben yemeksepetini kullanırım güvenilirdir. Kredi kartı online ödeme ancak olur. Yalnız arkadaşının kaldığı civarda öyle ev yemeği satan yer pek yoktur. Yoktur diyorum çünkü hep genelde fabrikasyon tarzı. Çok lokal yerler olabiliyor onlarında bütçesi fazla ya da yemeksepeti listesinde olmuyorlar. Kargoyla mesela mantı, içli köfte, sarma göndermek daha mantıklı ve makbule geçer.

Site güvenilir herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.

Uygulamasını indirirseniz canlı yardım bölümünden kafanıza takılan şeyleri sorabilirsiniz.

Hesap kartı ile ödeme seçeneği var mıdır bilmiyorum, genelde kapıda kredi kartı ile ödeme seçeceğini kullandım.

Ama bu şekilde jest yapanlar çok, illa ki kart ya da hesap kartı ile ödeme seçeneği vardır.

Çevredeki lokantaya güvenmektense yemek sepetine güvenmek en doğrusu, tabi ev yemeği bulabilirseniz.

Sevgilim İstanbul'da öğrenci. Bugün konuşurken ev yemeklerini özlediğinden bahsetti. Öğrenci evinde kaliyor.

Ben de kıyamadım yemek göndermek istiyorum. Güzel bir jest olur diye düşündüm. Biraz araştırdım yemek sepeti diye bir site buldum. Daha önce kullanmadığım icin bilemiyorum. Güvenilir mi? kredi kartım yok, bankadan havale yoluyla ödeme yapma şansım var mi?
Ya da bu siteyi kullanmadan direkt olarak bi lokanta ile mi iletisime geçsem.

Belki daha önce böyle şeylee yapan vardır bir fikir alirim diye yazmak istedim. Teşekkür ederim herkese:KK16:
Kredi kartın olmasına gerek Yok ATM kartının CVv nosu son kullanma tarihiyle ödeme yaparsın netten ama ona yemek sepetinden yemek göndermen çok saçma evde sarma yapsan içli köfte vs kargoya versen daha güzel olmaz mı?

Kulkanmadim bu diteyi ama cok kiyak birsey dusunmussun:) hep yspmak istedigim sey

Hayırlı olsun kardeş intenet bağlatmışsın :)

Şaka bi yana yemeksepeti yahu. Yıllardır var olan bi sitedir güvenilirdir

İstanbulda nerede sevgiliniz acaba besiktas civarindaysa bildigm biyer var yemek sepetiyle de scotyle de gonderebilirsiniz 30 yillik biyer guvenilir

Sevgiliye yemek göndermek, bana da gereksiz geldi.
Mahrumiyet bölgesinde değil, askerde değil.
Canı ev yemeği çektiyse, çıksın, yesin bu tarz yemek yapan bir yerde.
Bu erkeklere, evlenmeden bu tip gereksiz jestler yapıp bir taraflarını kaldırmayın.
Hahaha sana katılıyorum. Ben alfabesini bile bilemediğim ve hiç gitmediğim bir ülkedeki evine pasta ve çiçek goturecek birini bulmustum doğum gününde:duduk:
Peki benim doğum günümde ne oldu :KK62:

Back
X