• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Yemek odam ve tv ünitem

Dqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
74
0
86
İstanbul
Almayı düşündüğüm konsol (uzerine ayna gelecek), yemek masası (ortası beyaz olmayıp tamamen agac gorunumlu olabilir) ve sandalyeler (arkası biraz daha yuksek olanlardan ve yine beyaz olabilir) ve tv unitem.

Nasıl sizce? Parkelerim koyu oldugu icin acık renk dusundum. Sizce bunlara uygun koltuk takımı beyaz dışında ne olabilir?

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 122
  • $2.webp
    $2.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 145
güle güle kullan cnm beğendim ben sade ve hoş duruo bence .. mobilyadada beyaz dışında yanları kahve tonları die açık kahve tonlarından seçebilirsin gibi gelio..zemuszemus

böyle lake beyaz ve kahve karışımı mobilyaları cok begeniyorum ama 5bin civarında diyorlar fazla geliyor bana. sen acaba kaça aldın canım?

Çok güzelmiş iyi günlerde kullanırsın inşallah
Koltuk krem renkte olmalı cnm.Bazı yerleri kahverengide olabilir

Uygun fiyatada var cnm. Mesela ben bir masa 6 sandalye birde tv ünitesi 1500 TL. ıstersen konsolda eklersin 2000 TL. Çokta güzel modeli.

çok güzelmiş canım güle güle kullan agız tadıyla inşallahhhhopuyorumnanaktan

ben bu modeli bakıp çok beğenmiştim rizede oturduğum için gönderme olmuyormuş çok üzülmüştüm hala aklımdadır :( güle güle kullan canım

Back
X