yemek kokusu...

sena27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
3
0
üç buçuk aylık hamileyim.. Ama hala yemek pişiremiyorum.. Çünkü kokular hala çok etkiliyor beni? Aynı durumda olan var mı?

Ben hamılelıgımın baslarında yemekelrden tıksındım hala da eskısı gıbı zevk alamıyorum yaptıgım yemeklerden tıksıntı kalmadı ama yemek yapma ıstegım azaldı baskası pısırdıgınde daha rahat yıyorum.

kizlar daha ilk ayda yasainiz mi koku ve tiksinme daha hamiligi ögrenmeden ki hafta??
bu gün cok severdim cips kokusunu yemezsem bile koklardim.ama tiksindi geldi
birde et pisirmistim kapagini acamadim midem kötü bulandi.psikoloijk mi yoksam tiksininen ilk aylarda tiksiniryormu??

kızlar ilk aylar oluyor bunlar.ben evi terk etmiştim değil yemek kokusu herşey herkes iğrenç kokuyodu.16.hafta bitince geçti benimki.lavaboyla bütünleşmiştim.şimdi34.haftamdayım herşey düzeldi şimdide doymak bilmiyo mide sadece diş macununa olan bulantım hala devam ediyo

hayatımda hamburger cips falan sevmem fast food besinlerden nefret ederdim şimdi hamburger reklamlarında agzım sulanıyor her gece rüyamda rakı şarap ve sigara ile alem yapıyorum:roflol: varmı böyle bir şey hamileleiğinde rakı şişelerine sulanan hayır hayatımda hiç alkol almadım bu sevgi nerden geliyor anlamadım
önceden sevdiğim şeylerden nefret ediyorum şimdi hele kokular güzel kötü farketmiyor öldürüyordu ama bu günlerde biraz rahatladım çok şükür

X