Anket Yemek Bölümünde Neler Yapıyoruz

hep böyle çörek börek ve ana yemekler mi oluyor konu acaba? böyle çorba falan oldu mu hiç
Şu tarz yapıyoruz canım 🥰
Aklıma gelenler

Yöresel Çorba Tarifleri
Kırmızı Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Makarnalar
Poğaçalar
Börekler
Kekler
Pastalar
Kurabiye Tarifleri
Şerbetli Tatlılar
Sütlü Tatlılar
Yöresel Yemekler
Kahvaltı Tarifleri
Çay Saati Tarifleri
Ramazan Sofrası
Kış sebze Tarifleri

Yaratıcı tabaklar mı yani🤔
Bazı yarışmalarda da ömüne malzeme koyup yemek yap diyorlar ya onun gibi demek istendi sanırım. Sallıyorum; patlıcan, yumurta ve salatalık. Ne alaka diye salladım ama közlenmiş patlıcan, haşlanmış yumurta ve salatalıkla salata/meze yapardm 😅 oluyormuş ya.

Bazı yarışmalarda da ömüne malzeme koyup yemek yap diyorlar ya onun gibi demek istendi sanırım. Sallıyorum; patlıcan, yumurta ve salatalık. Ne alaka diye salladım ama közlenmiş patlıcan, haşlanmış yumurta ve salatalıkla salata/meze yapardm 😅 oluyormuş ya.
Elimizde patlamasın:KK70:
Yumurta ile tarifler yapabiliriz. Ama yumurta ana başlık olacak çok görünecek😁

Aslında hep katılmayı düşünüyorum ama fotoğraf çekmek sunum yapmak falan zor geliyor asmdmfk. Kek basit diye katıldım. Ana yemek olsa bilmiyorum cesaret eder miyim? Oyları tadını bildiğim varsa ve sunum güzelse ona göre veriyorum. Sohbetler çok hızlı akıyor konunun başını kaçırmış oluyorum o yüzden pek katılmıyorum. Söyleyeceklerim bu kadar 😄

Aslında hep katılmayı düşünüyorum ama fotoğraf çekmek sunum yapmak falan zor geliyor asmdmfk. Kek basit diye katıldım. Ana yemek olsa bilmiyorum cesaret eder miyim? Oyları tadını bildiğim varsa ve sunum güzelse ona göre veriyorum. Sohbetler çok hızlı akıyor konunun başını kaçırmış oluyorum o yüzden pek katılmıyorum. Söyleyeceklerim bu kadar 😄
Ya aslında evet ben de böyle zor bir şeyler olsa katılamazdım 😁 :bicak:

X