Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım konuyu fakat bir sonraki yarışmada birinci belli ikinciyi aranızda seçin canlarım öptüm kiss byeB Burhan Burhanitto hemşolarını yalnız bırakma
Ben de burdayım ben ben benTopicte sohbet edecek ve bildirim göndermeye aday yeni üyeler arıyoruz
Anlamadım konuyu fakat bir sonraki yarışmada birinci belli ikinciyi aranızda seçin canlarım öptüm kiss bye
Teşekkür ederiz canım aynen öyleAsla, aksine çok eğleniyor mükemmel arkadaşlıklar ediniyoruz
İnşallah beklerizYeni konumuz hayırlı olsun hamur işlerinde kendime çok güveniyorum inşallah bi gün bende katılacağım
Sağ ol aşkomYeni konu hayırlı olsun aşkom Nevreste bence gerekliydi fazlaca
Tabiki size gündüzbey yörük sofrası kuracağım. Puan vermeyenin saçı dolaşsın.
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Ooo hemşom ortama hızlı giriş yaptıAnlamadım konuyu fakat bir sonraki yarışmada birinci belli ikinciyi aranızda seçin canlarım öptüm kiss bye
Malamat olsunTabiki size gündüzbey yörük sofrası kuracağım. Puan vermeyenin saçı dolaşsın.
Hemşo Malatya'nın reklamını süper yapıyoruz bu sene memlekete yerli turist akımı olacak gibiMalamat olsun
Kendimi bi toparlanayım kuzum şuan bu durumdayımmJou yaz kız Sapşik, sen neler yasadin
Bence şimdi gelmesinler bize bile kalacak yer yokHemşo Malatya'nın reklamını süper yapıyoruz bu sene memlekete yerli turist akımı olacak gibi
Tamam canım bundan sonra daha detay vermeye çalışacağımBazı yarışmalarda yasaklı şeyler oluyor. Ben bazen muallakta kalıyorum. Aslında örnek görselle şu uygun şu değil gibi birkaç açıklama yapılsa benim gibiler için çok iyi olur. Mesela kekte sos ve cheesecake usulü süsleme yasaktı. Ne kadarı yasak değildi, o sınırı çizemedim. Ben de iç malzemeye göre çalıştım
Şey olabilir aslında 3 malzeme ile yapılan yemekler tabi oldu mu bilmiyorum aklıma bu geldiBllossom gel sende fikirlerini yaz :)