• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Blogum_PAPATYA SOFRASI

İnceledim çok güzel tarfiler var...
Hatta hafta sonu denedim bile...
Umarım daha da artar tarifler...
Özellikle salata bölümü favorim :)

Vay vayyy papatya sofrası cidden muhteşem sende çok marifetlisin denizim yaa kesinlikle uğrayacağım. :)Blogları gezmesini zaten çok severim seninkide çok cici olmuş.Ellerine emeğine sağlık canım.Çok çok öperim a.s. a.s. a.s.

siteniz çok güzel olmuş takipçiniz olacağım

Vay vayyy papatya sofrası cidden muhteşem sende çok marifetlisin denizim yaa kesinlikle uğrayacağım. :)Blogları gezmesini zaten çok severim seninkide çok cici olmuş.Ellerine emeğine sağlık canım.Çok çok öperim a.s. a.s. a.s.

siteniz çok güzel olmuş takipçiniz olacağım

çok güzell bloğunuz emeğinize sağlık...çok işime yarayacağını düşünüyorum....hayırlı olsun..

Deniz günes,blogunu bende inceledim.Gercekten cok güzel.
Fotograflarinla el becerilerinle cok yeteneklisin.

Teşekkür ederim arkadaşlar..Kendi çapımda yaptıklarımı paylaşıyorum, beklerim:içelim:

deniz güneşim bayıldım ben buraya harika tarifler var sık kullanılanlara ekledim hemen ellerine sağlık
bloğunu dahada güzel hale getirmene yardımcı olacak linkler var elimde ilgilenirsen yardımcı olurum

deniz güneşim bayıldım ben buraya harika tarifler var sık kullanılanlara ekledim hemen ellerine sağlık
bloğunu dahada güzel hale getirmene yardımcı olacak linkler var elimde ilgilenirsen yardımcı olurum

Barçmanım teşekkürler..

Blog olayı gerçekten özel zaman ayırman gerektiren bir işmiş çünkü gittikçe ciddileşmeye başladı benim için..:)

Birara görüşelim mesaj atarım sana yardımını alırım iyi olur..

aa ben niye hiç görmemişim bunu.
ama tükkanı kapamışın ben gelene kadar. kaydirigubbakcemile4
bebe mamaları tarifleri yazarsın artık dönünce.
ayazbulut.blogspot.com
bu da benim böcükün blogu
kaydirigubbakcemile3

aa ben niye hiç görmemişim bunu.
ama tükkanı kapamışın ben gelene kadar. kaydirigubbakcemile4
bebe mamaları tarifleri yazarsın artık dönünce.
ayazbulut.blogspot.com
bu da benim böcükün blogu
kaydirigubbakcemile3

Canım ya dükkanı kapamadım tabii ama ara verdim valla..:sinifsinif:
İlk aylar zaten bulantılardan blogu açamadım bile yemek görmek istemiyordum..ohaoldumsmile
Şimdi ise mutfakla pek aram yok, çeşit çeşit yapayım da yiyeyim diye..:sinifsinif:

Silkelenip kendime gelmem lazım ..

Senin bloguna bakıyorum hemen.

Back