Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

Bir dahakine "Yine konuştu bizim Vedat Milor" diyin.

Ya da "Elinden hiçbir şey gelmeyen ama her gördüğünü löp löp götürüp eleştiren yemek programı sunucuları gibisin."

Bir dahakine "Yine konuştu bizim Vedat Milor" diyin.

Ya da "Elinden hiçbir şey gelmeyen ama her gördüğünü löp löp götürüp eleştiren yemek programı sunucuları gibisin."
Laftan anlar umarım.Kaynim da karısının yemeklerini övüp duruyo.Kocama sende susma eltim beni eleştiremesin dedim

Laftan anlar umarım.Kaynim da karısının yemeklerini övüp duruyo.Kocama sende susma eltim beni eleştiremesin dedim
Kaynınız övdüğünde "Daha dişe dokunur bir şeyini yiyemedik ama inşallah bir gün tadarız. Aklımda kalan tek şey senin yaptığın hazır sütlaç." diyin.

Bu kadar naif olmayın. Ben de normalde çok kibar bir insanım. Ama kendimi de ezdirmem.

Kaynanamın evinde yine karşılaşıyoruz eltimle ya üf

Eltiyle sorunların sadece yemek içmek üzerine mi o ilginç geldi :) neyse de yapılanları elestiriyorsa siz de birşey bulun cevap verin ya da siz de onun yaptıklarına birşey bulun .bir şekilde idare edersiniz

Duymamazlıktan gel. Çok sinirlenirsen tersle. O kim ki sana artistlik yapıyor seni eleştiriyor herkes kendine baksın önce

Çok sabırlısınız. Verin ağzının payını ağzını bile açmaya korksun. Ben olsam kafa göz Allah ne verdiyse dalardım heralde. Sonra da koyardım kapının önüne. Okurken bile sinirden tepem attı

Bundan sonra bende sert olcam kendimi ezdirmicem inşallah.Eltim bunu hakediyor çünkü

Alttan almayın, bu lafları aynen ona da söyleyin. Kimi insan alttan almaktan anlamaz, lafınızı söyleyin geçin. "Canım bu tavuk organiktir inşallah malum artık hepsi hormonlu ne yiyoruz belli değil" , "Ay napayım güzel olmadıysa olmadı kahve, bir dahakine sen pişirirsin" deyin valla alttan aldıkça kendi sağlığımızı bozuyoruz hem bedenen hem ruhen.

Kaynim karısına laf söylettirmiyor ama bende kendimi ezdirmicem artik

Bence bazi seyleri.gormezden gelmek lazim.ayni evi paylasmiyorsunuz her an beraber degilsiniz.bazen takmamak en guzel.cvp oluyor

Benim de eltim var benden 2 yas buyuk ama biz birbirimize hep seviyeli davraniyoruz bunuda senin baslatman gerek esinin kardesi icin katlanirsin ama birde senden kucukmus sen ona hep hosgorulu davran ama samimi olma esinede ondan hoslanmadigini belirt ama hakkinda igneleyici konusarak degil tatli dille herkezin yaninda iyi ol ama yalnizken seviyeni koru kiskandigi iyi birsey seni uykular haram olsun ...

Haklısın canım çok güzel cevaplar bunlar aynen bunları söylücem hakediyolar çünkü

Sinir oldum eltine, yaşanır mı onunla ya.
Alma evine..
Hadsiz, birde küçük..

Buraya yazdigin gibi eltine de yaz alindigini kucuk dustugunu soyle yoksa laf sokmalarin sonu yok. Verecegi cevaba gore iliskini kesersin gerekirse. Bu kadini cekmek zorunda degilsin

Eşim bana destek olmuyor napim diyor.Ben eltime küçük diye hoşgörülü davrandıkca o benim tepeme çıktı ayıp ya. Bana da beni kıskanıyor gibi geliyor.Onun yüzünden sinirden ben uykusuz kalıyorum canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…