Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

Ben sırf benden küçük diye hoşgörülü davranmaya çalıştıkça o tepeme çıktı.Ama bu saatten sonra susmucam begenmiyorsan haftayada kimseden yardım almadan sen yap senin evinde yiyelim dicem veya ver beğenmediysen yemek için zorlama kendini deyip alcam önünden dökcem çöpe. 2 Yöntemi de yapcam

Evet iyi fikir.Ya da herkesin içinde kahve yap dediklerinde,Eltim benim kahvemi geçen sefer çok eleştirdi bu sefer eltim yapsın onun elinden içelim bakalım deyim

Kenara cekip : Madem yaptigimi begenmedin yeme cunku sana b.k yemek duser de eltine
Kaynanada bunun kibar halini soyle iste.
Mesafeli ol cok gidip gelme ve herseyi sen yapma bahane bul. Cok muhabbet tez ayrilik getirmis, sende tez ayril.
Eltimlere biz pek gitmiyoz zaten 6 ayda bir kez gidiyoz,hep onlar bize geliyo pislikler.Ve kaynanamda karşılaşıyoz.Bundan sonra ezdirmicem kendimi eltime susmucam

tek care birsey dediği an ben senin su yemegini elestrdimmi nezaketen iyi olmus derim ki nimet elestirilmez dikkat et de boz.seni sessiz bulmuslat
Evet bunu da söylücem ona ben senin evinde önüme ne koyduysan eleştirmeden yiyorum.Sen birşey sorsan bile nezaketen iyi olmuş sorun değil diyorum hepsinden yiyip eline sağlık deyip kalkıyorum. Nimet eleştirilmez begenmiyorsan yeme ama eleştirme dicem

Zıkkımın kokunu yesin o zmn ayrica iyi ki elestirmiyosunuz eltinizi sizde dokturmussunz benim kadar maharetli deil fln Allah baska dert vermesin
Ben durumu buradaki herkese iyi anlatmak için dedim yoksa kendimi övmek için değil. Ama ben eltimin yüzüne karşı hiç birşey söylemedim ne yaptıysa yedim eline sağlık dedim nezaketen. Herkes her konuda usta olmak zorunda değil ama kendine bakmadan beni eleştirdi eltim hem de kaç kez

Allah allah bakimlilar yani

Biz davet etmiyoruz ki zaten devamlı kendileri geliyorlar.Biz 6 ayda bir kez gidiyoz anca.Ah keşke hiç gelmeseler

Ay cocuk rekabeti gibi.
Bu tarz seyleri asla kafama takmaz bu sacma insanla gorusmeyi keserdim.
Sizi elestirmek disinda bir isi yok sanirim.

Pide mevzusunda da biz öyle uygun gördük de kapat konuyu neden o kadar uzatmasına izin verdin ki.
Biz güvendigimiz yerden aldık pideleri diyom hala susmuyor pidenin kıymasına laf ediyor.Mevlüt pidesine laf etti beni ağlıcak noktaya getirdi en sonunda ben sustum. Ama benim oğluma da yedirttiğimi görünce kendi de löp löp yedi pideleri. Ya güvendiğim yerden almasam kendi oğluma neden yedirtiyim ki

Ne çekiyorsunki sen bunu azarla gitsin zikkim yesin kimi insanlar iyilikten anlamıyor. Sen daha iyisini yap yiyelim deseydin. Haddini bildir

Kızı bogmamak için kendimi zor tutuyom.Ben iyi niyetli yaklaştıkça sustukça o benim üstüme geliyor Bundan sonra susmucam aynen dediklerini söylicem doldum artik

Sen gıcık olduğunu ifadeyle belli etmişsin. Oda ordan üstüne geliyor belliki
Yeni doğum yaptığımda herkes ne yapacağımı söylüyordu .sizin büyüttüklerinizi görüyorum işime karışmayın demiştim.şimdi kimse şunu yap bunu yap demiyor .
Sen çok sakin bir şekilde hafifte kinaye li senin yaptıklarını da biliyoruz canım de çekil köşeye

Bundan sonra öyle yapıcam canım iyi niyeti haketmiyor bu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…