• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

Sanirim yasin kucuk.niye muhatap aliyosun ki gorusme selam verme hatta evinden kov.ne diye agliyosun seni kiskandigi hatta catlayip yarildigi belli say agzina geleni kapa kapini bitti.cok mu zor bunu yapmak be canim.evlilik yildonumunde onlarin be isi vardi sizde cok ilginc cok yumusak yuzlusun biraz cirkef ol bak neler olur neler..

Senin böyle bozulup kafaya taktıgını gördükçe habıre üstüne gelıyor anlamıyor musun ??? Belliki sen ondan kat kat iyisin kendını ezık hıssedıyor ve bu duygusunu senı ezmeye çalışarak bastırıyor.. benim başıma böyle bırsey gelse eşim haddını bildirirdi. Bizde genelde eşim herkeısn haddını bildirir benı korur. Senin adın kötü olmasın der. Eger eşin yaoacaksa bir kere agzının payını versın yok eşin yapmazsa sen ver. Ver ver valla bunlara agzının payını verıp oturtacaksın yerıne.
Eşim beni savunan bir insan değil.Eltime ben lafinin cevabını vercem artık.Susmak çözüm olmadı,daha cok üstüme geldi bundan sonra haddini bildircem eltime

Bu insanoğlunun çoğu iyilikten anlamaz. Sen sustukça devam eder. Lafı sok hiç esirgeme lafını. Beğenmiyosan yeme canım falan de bi kaç kere bak bi daha konuşuyomu.

Benimde büyük eltim biraz öyle muhattap olmuyorum eşime de söyledim kalbim kırılıyor diye eşimde olgun davrandı sağolsun ve görüşmek zorunda değilsin dedi görüşmüyorum tabi bizimkiyle farklı problemlerimizde vardı o ayrı daha da bunaltırsa sende onun yüzüne söyle sen niye üzülüyorsun ki o üzüldün boşver kimseyi mutlu edemezsin bu hayatta
Eşim benden yana olmaz. asla beni savunmaz.Bundan sonra eltime gereken cevabı vercem

Sen gıcık olduğunu ifadeyle belli etmişsin. Oda ordan üstüne geliyor belliki
Yeni doğum yaptığımda herkes ne yapacağımı söylüyordu .sizin büyüttüklerinizi görüyorum işime karışmayın demiştim.şimdi kimse şunu yap bunu yap demiyor .
Sen çok sakin bir şekilde hafifte kinaye li senin yaptıklarını da biliyoruz canım de çekil köşeye
Aynen senin yaptıklarını da gördük dicem ama nezaketen iyi olmuş dedim yedim senin gibi eleştirmedim dicem

Onlar da evde olduğu bir gün "ay canım da tatlı çekti ha ne diyosunuz hazır sütlaç alsam da beceremeyip sen mi yapsan aşkım" de kocana. Karakterine göre bi tane de kahkaha patlat sonuna. Terslemek için bi dahaki eleştirisini bekleme yani. İşlerin ciddileştiğini anlasın.

Huyu oyledir.benim de yengem oyle.ilk baslarda kendim sinir oluyordum.geri laf versen de anlamazlar bir de kuserler.sonra takmamaya basladim.hala ayni ...he deyip gecmeyi ogrenmeliyiz.o zaman cok rahat oluyor

Sanirim yasin kucuk.niye muhatap aliyosun ki gorusme selam verme hatta evinden kov.ne diye agliyosun seni kiskandigi hatta catlayip yarildigi belli say agzina geleni kapa kapini bitti.cok mu zor bunu yapmak be canim.evlilik yildonumunde onlarin be isi vardi sizde cok ilginc cok yumusak yuzlusun biraz cirkef ol bak neler olur neler..
Evlilik yildönümümde ben cağirmadim ki onlar geldiler.Benim bu suskunkugum belki de kocam yüzünden kocam beni asla savunmaz.Ama kaynım karisina laf söylettirmez hemen bagirir

Bu tarz bir şahıs bendede var kendısı eltımın kızı olur. Herseyımı eleştırır anneiğimi dahı.. sallamıyorum çünkü ben kendimi biliyorum. Ve çokda yanyana gelmıyrouz ayda yılda bir. Benim açımdan onumda çok eleştırılecek yönü var ama kendı ahlakımdan tavız vermek istemıyorum. Ama senın kadar sık bir araya gelsem ve senın kadar eleştırılsem dayanamazdım.. bzide durum daha farklı. Benı eleştıren şahıs benle yaşıt olmasına ragmen 60 yaşondakı çok bilmiş teyzeler gıbı. Herkese kaynanaljk eder... herkes yaka silkio. Gerci gecen defa agzının payını verdım. .
Bende ağzının payını vercem bundan sonra

Seni saf bulmuş sen ondan büyük olmana rağmen seni eleştiremez saygı denilen birşey kalmamış kendisinde ilişkini kes muhattap olma seni kıskanıyor.

Ya anneme anlattım anlatmaz olaydım nasıl sövüyo eltine kadıncağız sinirlendi durduk yere :KK53:

Back