- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
Bursanin neresinde yasiyorsunuz merak ettim. Bende Bursadayim caya vs bile kullanmak mümkün degil icmek geride dursun. Ama burda icenleri gördüm bende şaşırdım. Orhangazde degilsinizdir sanırımBursamın gözünü seveyim.Suyu musluktan içiyoruz
Kimyagerim su analizleri yapiyorum ,bende şebeke suyu kulaniyorum
Kesteldeyim.Bizim sularimiz içme suyu gibi.uludagdanBursanin neresinde yasiyorsunuz merak ettim. Bende Bursadayim caya vs bile kullanmak mümkün degil icmek geride dursun. Ama burda icenleri gördüm bende şaşırdım. Orhangazde degilsinizdir sanırım
Kiradayım arıtıcı kullanıyorum, daha önce de kiradaydım oradan bu eve getirdim. Kendi eviniz olmasıyla nasıl bir alakası var anlayamadım.
Arıtıcı kullanmadan önce bu kadar gerekli olduğunu bilmiyordum. Çay, yemek, kahve hepsi arıtıcı suyuyla yapıyorum, içmek içinde arıtıcı suyu tüketiyoruz. Firma süresi dolunca kendisi randevu alıp geliyor, tüm filtleri değiştiriyor. Takibini bile biz yapmıyoruz. Çayda lezzeti farkediliyor, ayrıca çaydanlığım kireç tutmuyor eskisi gibi.
Ben kulladımKızlar şu brita 'yı kullanan varmı acaba faydalı bişey mi?
Merhaba, ben de almayi dusunuyorum bana oneride bulunabilir misiniz?Kiradayım arıtıcı kullanıyorum, daha önce de kiradaydım oradan bu eve getirdim. Kendi eviniz olmasıyla nasıl bir alakası var anlayamadım.
Arıtıcı kullanmadan önce bu kadar gerekli olduğunu bilmiyordum. Çay, yemek, kahve hepsi arıtıcı suyuyla yapıyorum, içmek içinde arıtıcı suyu tüketiyoruz. Firma süresi dolunca kendisi randevu alıp geliyor, tüm filtleri değiştiriyor. Takibini bile biz yapmıyoruz. Çayda lezzeti farkediliyor, ayrıca çaydanlığım kireç tutmuyor eskisi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?