- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Psikolojim de bozuldu. Yemek yerken suçlu hisseder oldum. Keske 100 kilo olsaydım da bu durumda olmasaydım diyorum. Bu durumu yenemiyorum cünkü ne kadar istesem deKiloyu boşverin bir psikolojik destek alın.
Bozulan tek şey metabolizmanız değil gibi sanki
Suan spor yapamıyorum. 1 ay sonra başlayacağım insallahMetabolizmanızı yok etmişsiniz. Üstüne de müshil etkisi olan ilaçlarla da büyük ihtimal bağırsak floranızı bozmuşsunuz. Bunların yeniden düzene oturması lazım. Diyetisyenle çalışın derim. Ayrıca yemek yiyip, kilo almak istemiyorsanız istikrarlı bir şekilde spor yapmanız lazım.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama yiyince de cok üzülüyorumDiyet, kalori sayma, ilaç milaç takviye bırakın düzgün şekilde yemek yemeye başlayın acilen
Diyetisyenle çalışmam gerek haklısınızPsikolojik destege ihtiyaciniz var. Adet olmamanizin nedeni de kotu beslenmeniz. Hormonlarin calismak icin yaga ihtiyaci var. Hic yag almiyorsaniz adet olmamaniz normal. Diyetisyen ve psikologla devam edin bence. Vucudunuzu daha fazla yormayin.
Düzgün beslenerek ve sporla metabolizmam düzelir mi yoksa hep böyle mi olacağımMetabolizmanızı yok etmişsiniz. Üstüne de müshil etkisi olan ilaçlarla da büyük ihtimal bağırsak floranızı bozmuşsunuz. Bunların yeniden düzene oturması lazım. Diyetisyenle çalışın derim. Ayrıca yemek yiyip, kilo almak istemiyorsanız istikrarlı bir şekilde spor yapmanız lazım.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama yiyince de cok üzülüyorum
Acilen hem terapiste hem diyetisyene görünüm