- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #1.541
Yok garipsedigimden degil canim.. öncesinde ne akintiya dikkat ederdim ne de nasil olduguna.. simdi grupta yaziliyor ya mesela yumurtlama akintisi uzayan akinti falan diye. Seffaf su gibi olunca yumurtlama olmuyor mu acaba diye düşündüm. Şimdiye kadar ovulasyon testi falan da yapmadim hic.. ama surec de uzamaya basladi 10 ay olduDöngünün ortasındaysan yumurtlama akıntısıdır o zaman neden garipsedin canım
galiba
aşkım satı da yaz bana hemen ekliyim.esenyurttta reyap hastanesine gidiyorum ben.kadın bi doktor var çok ilgili ona gidebilirsin.
Sat ve bat tarihleri nedir acaba henüz bilmiyorum, sonrasında listeye eklerseniz sevinirim
canım kızlarım,güzel anne adaylarım bu ay çok kalabalığız maşallah bize :) tarihlerinizi lütfen kontrol edin malum kalabalık olduğumuz için gözden kaçma ya da yanlış yazma ihtimalim olabilir.Bana yazarsınız yine düzeltirim ben hepiniz hoş geldiniz
İnşallah inşallah Allahım güzel sonuçlar almamızı nasip etsinEvet sorma bir ağırlık veriyor ister istemez su gibi geçsin bu günler ve hedefimize ulaşalım inşallah
Çiş yapar gibi akıntım olmuştu benim iç çamasırımı ıslatan birkaç defa sonra hamile olduğumu öğrenmiştim tek belirtim oydu ilk gebeliğimdeKizlar su gibi akıntı neyin isaretiydi?
son adet tarihi ve beklediğin adet tarihi demekSat ve bat tarihleri nedir acaba henüz bilmiyorum, sonrasında listeye eklerseniz sevinirim
son adet tarihini ve beklediğin adet tarihini yazarsan eklerim listeye hoşgeldin.Merhabalar. Uygulamayı yeni kullanmaya başladım, bende yer almak istiyorum.
Son adet tarihim 29 olcak, olması gereken adet tarihi 25 şubattı olmadı henüz bekliyorumson adet tarihini ve beklediğin adet tarihini yazarsan eklerim listeye hoşgeldin.
Hayirli olsun canım... insallah guzel haberler alirsin sat ve bat i yazarakbebekheyecani ni etiketleyebilirsin listeye adini yazdirmak icin
Kızlar uygulamalara göre bugün hamile kalma ihtimalim yüksek ama yazmıştım 23 u yumurtam catlamisti. 18 i ise sağda 11 mm yumurtam vardı. Umarım sonmemistir yeterli boyuta geldiğinde catlamistirben yine de uygulama da yazıyor diye catladigini ve başka yumurtam olmadığını bile bile bugünü de değerlendirdim
Şuna cevap verseydiniz ya kizlarKızlar günaydın
Bugün iğnenin 10.gunu dün hafif kaybolan pozitif çizgisi bugün tekrar belirmesi normal mi
İğnenin etkisi 12.gun tamamen gitmiş oluyor o güne kadar yalancı pozitif kafanı karıştırabilir. Bir kaç gün daha bekle inşallah pozitifi görürsünKızlar günaydın
Bugün iğnenin 10.gunu dün hafif kaybolan pozitif çizgisi bugün tekrar belirmesi normal mi
OcakSon adet tarihim 29 olcak, olması gereken adet tarihi 25 şubattı olmadı henüz bekliyorum
İlk gebeligimde ben 11.gun ogrendim bu şekilde olmustu ondan zaten kafam karıştıİğnenin etkisi 12.gun tamamen gitmiş oluyor o güne kadar yalancı pozitif kafanı karıştırabilir. Bir kaç gün daha bekle inşallah pozitifi görürsün
Benim de yakın değildi canım reglden 10 gün önce falan basladi, Reglden 2-3 gün önce de durdu akıntıAa regle daha yakin degilim canim ya.. tam ortalarindayim aslnda döngünün.. düzenlidir de aslnda ama bilemedim seffaf bir akinti..
İğnenin 11.gunu mu? Aslında kişiye göre degisir belki 9.gunde etkisi kalmayan da vardır ama bilemeyiz pozitif mi yoksa iğnenin etkisi mi 2 günde bir kan vermek gerekiyor en iyisi gününü beklemek , zor biliyorum amaİlk gebeligimde ben 11.gun ogrendim bu şekilde olmustu ondan zaten kafam karıştı
Hangi uygulama canmKızlar uygulamalara göre bugün hamile kalma ihtimalim yüksek ama yazmıştım 23 u yumurtam catlamisti. 18 i ise sağda 11 mm yumurtam vardı. Umarım sonmemistir yeterli boyuta geldiğinde catlamistirben yine de uygulama da yazıyor diye catladigini ve başka yumurtam olmadığını bile bile bugünü de değerlendirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?